humor vreemdgaan

Humor belangrijke factor bij overspel

Vreemdgaan, oftewel overspel plegen, dat doen ze ook in België. En wat blijkt? 75 procent van de overspelige vrouwen valt op gevoel voor humor boven alle andere eigenschappen. Brazilianen zijn het enige volk dat seksuele prestaties het belangrijkste vinden bij de keuze van een minnaar. Dit blijkt een onderzoek van Victoria Milan.

De onderzoekers bij Victoria Milan hebben de profielen van 616.080 overspelige vrouwelijke leden uit verschillende landen geanalyseerd. Daaruit blijkt dat vrouwen die vreemdgaan uit 15 tot 21 landen de voorkeur geven aan een gevoel voor humor boven andere kwaliteiten, waaronder intelligentie en het geven van orale seks.

Humor versus libido

Oprichter en CEO van Victoria Milan Sigurd Vedal: “Een knap uiterlijk blijft niet eeuwig duren en een libido kan afnemen, maar een humoristische levensstijl is iets dat nooit vergaat. Vrouwen vinden dit belangrijk in een man, zelfs al gaat het maar om een tijdelijk avontuurtje” aldus Vedal.

Hoewel het onderzoek aantoont dat de meeste vrouwen in Europa voorkeur hebben voor een grappige man, is er altijd een uitzondering op de regel. Duitse en Poolse vrouwen vinden bijvoorbeeld intelligentie belangrijker dan plezier. Braziliaanse vrouwen willen vooral een minnaar die oraal vaardig is, terwijl Peruaanse en Mexicaanse vrouwen op zoek gaan naar iemand speels en experimenteel.

De eigenschappen die Belgische vrouwen belangrijk vinden in een minnaar

1. Gevoel voor humor: 35,74 procent
2. Intelligentie: 27,43 procent
3. Zelfvertrouwen: 25,38 procent
4. Plagerig karakter: 23,95 procent
5. Experimenteel & Speels: 22,56 procent

Het onderzoek werd uitgevoerd in Australië, Zuid Afrika, Mexico, Peru, Brazilië, Duitsland, Polen, Zwitserland, Duitsland, Portugal, Nieuw-Zeeland, Argentinië, Spanje, Nederland, Ierland, Griekenland, België, Oostenrijk, Italië, Verenigd Koninkrijk en de Tsjechië.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

koffiehoek
By Margret ·
18 oktober 2021

Gratis dating in de koffiehoek

Per dag brengen veel werknemers een kwartier door in de koffiehoek van het bedrijf. Koffie leidt tot inspiratie, maar als je het handig aanpakt kan het een vorm zijn van gratis dating.
5 date tips niet opvolgen
By Margret ·
4 oktober 2021

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.
vragen en antwoorden vliegen
By Margret ·
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britannië hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
gratis date scoren
By Margret ·
20 september 2021

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen.
date tips
By Moniek ·
5 september 2021

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!
daten december coach
By Margret ·
9 augustus 2021

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit Californië tijdens zijn 'sexperiment' aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate 'nee' als antwoord.