humberto tan soul

Humberto Tan heeft moeite met balans

Het is voor Humberto Tan soms lastig om zijn carrière en privéleven te combineren. “Ik moet zorgen dat ik genoeg tijd besteed aan mijn gezin.” Zijn partner Ineke roept hem af en toe terug.

Vaderschap mooiste wat er is

Tan is trots op zijn carrière, maar zegt dat er altijd iets nog belangrijker is dan zijn werk: zijn gezin. “Het vaderschap is voor mij het mooiste en allerbelangrijkste wat er is.” Volgens de presentator, die zelf grotendeels opgroeide zonder een vader in huis, is de mannelijke energie die hij in huis brengt belangrijk, maar zijn hij en Ineke vooral een team.

Thuis is goed doel

“We vullen elkaar heel goed aan. Ik ben van de grote lijnen en zij van de details.” Laatst riep ze Tan weer eens tot de orde: “Prachtig hoor, al die goede doelen op je vrije zaterdag, maar zet even in je agenda dat thuis ook een goed doel is”, vertelt Tan. Tan is vader van drie kinderen: dochters Isa en Julia en zoon Benjamin. Momenteel heeft hij een zeer goed bekeken talkshow, namelijk RTL Late Night.

Bron: Nu

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!