vrouw versieren

Huiskamer voor 40+ singles is succes

Woon je in de regio Zwolle, ben je single en ontmoet je graag nieuwe mensen? Dan is de huiskamer voor 40+ singles misschien ook iets voor jou! Volgens de oprichtster Jeannet van Olst is deze zondagmiddag een succes te noemen!

Tevreden

Na vier single middagen in de huiskamer van Singles Together op zondag, mag ik tevreden terugkijken”, vertelt Jeannet van Olst. “Hoe fijn is het om te zien dat singles terugkomen naar de gezelligheid van het souterrain en de ambiance van de Koperen Hoogte in Zwolle. Steeds meer singles weten de weg naar de huiskamer te vinden en kunnen elke zondagmiddag gewoon binnen wandelen zonder enige verplichting.

Kracht van concept

De kracht van het ‘concept’ is denk ik de laagdrempeligheid en de persoonlijke ontvangst door een gastvrouw. Door kaartjes met vragen en foto’s op de tafels kunnen gesprekken op gang komen. De praktijk leert ook dat dit niet echt altijd nodig is onder het genot van een drankje en een nootje. Elke laatste zondag van de maand heeft de middag een speciaal karakter, bijvoorbeeld een wijnproeverij, een gastspreker, tapasworkshop of muziek.”

Singles ontmoeten

Op andere locaties in het land singles ontmoeten? Dat kan! Op de agenda ontdek je heel veel leuke events, borrels en uitjes. Maar ook in de Gidsen Uitgaan, Erop Uit en Singles Ontmoeten vind je genoeg inspiratie.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.