samen fun relatie

Houd je aantrekkingskracht intact

Mannen kunnen plots minder tot een vrouw aangetrokken zijn, je hebt dat vast ooit al ergens gezien. Wanneer de gemiddelde man verliefd wordt, blijft hij ‘achter’ de vrouw lopen tot hij haar heeft. Vanaf dat punt kan het fout gaan.

Het gebeurt meestal erna

Sommige vrouwen weten nog niet wat een man afschrikt.Té Close met hem worden kan een man bijvoorbeeld afschrikken. Niet elke man zit zo in elkaar, maar soms kan een vrouw een man afschrikken zonder dat ze het doorheeft. Of door te vroeg over de ‘toekomst samen’ te praten, voordat hij er klaar voor is.  Hem teveel bellen of te smsen, vinden mannen ook onwennig en onnodig.  Voor vrouwen zijn dit  kleine dingen die zo doodnormaal lijken. Maar de man voelt dat anders.

Geen plezier meer hebben samen

Cyndi Lauper zong: Girls just wanna have fun, en ze had gelijk. Maar mannen hebben die fun ook nodig. Een man zal altijd bij een vrouw blijven wanneer hij zich beter voelt mét haar, dan zonder haar.

En wanneer is dat zoal? Wanneer er fun is. Wanneer de momenten samen positief in plaats van negatief geladen zijn. “Waarom was je zo laat?” , “Ben je boos?” , “Zie je mij nog graag?”… zijn negatief geladen vragen die de aantrekkingskracht snel te niet kunnen doen.

Het leven kan natuurlijk niet altijd fun zijn, iedereen heeft zijn mindere momenten, maar zeker in relaties is het belangrijk dat er meer plezier dan negativiteit is.

Onvoorspelbaar zijn

Wat vrouwen mogelijk ook raar vinden aan mannen is hun plotselinge omslag. Mannen blijven verliefd tot ze de vrouw hebben. Dus als je als vrouw onvoorspelbaar bent, dan heeft hij nooit het gevoel dat hij je volledig heeft.

In een beginnende relatie geldt zowel voor de man als voor de vrouw dat geen van beide 100% zeker van elkaar is in die relaties. Die bepaalde onzekerheid is vooral voor de man goed.

De man blijft dan namelijk de vrouw verleiden, blijft flirten én omgekeerd gebeurt het zelfde. Het spel van de verliefdheid stopt zo niet zo snel, door een tikkeltje onvoorspelbaarheid.

Bron: Versiercursus

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!