singles weekend agenda

Hot weekend tips voor singles

Het is vrijdag, de werkweek zit ter bijna op en we kijken verlangend uit naar het weekend. Wat is er zoal te doen voor singles in Nederland? Wij zetten de lekkerste weekend tips snel voor je op een rij!

1.       Vanavond kun je lekker gaan swingen in Leiden op salsa muziek of nieuwe singles ontmoeten tijdens een avondje speeddaten in Zwolle of Groningen.

2.       Op zaterdag hoef je je ook niet te vervelen. Geen zin in het Eurovisie Songfestival? Meet en greet dan met leuke singles in het Dating Cafe te Amsterdam, doe mee aan een Ezeltocht in Epe, of ontdek in een leuk gezelschap de stad Zutphen. Speeddaten voor singles tussen de 35 en 49 kan in Den Haag. Liever naar een ‘ouderwetse’ discoparty, dan moet je richting Haarlem. Meer speeddate avonden zijn er in Maastricht en Utrecht.

3.       Zondag relaxdag of toch liever erop uit? Je kunt in ieder geval heerlijk gaan zeilen in Volendam, een kasteelwandeling maken in Dorwerdt, of singles ontmoeten tijdens een happy hour in Rotterdam. Blijf je liever aan wal? Ga dan eens strandzeilen!

Meer activiteiten, feesten en speeddate avonden ontdek je op de uitgebreide singles agenda. Fijn weekend namens team Singlessite!

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uitgaan
By Margret ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Margret ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.
gratis activiteiten singles
By Moniek ·
11 oktober 2021

Gratis activiteiten voor singles in vijf stappen

Uitgaan is leuk. Andere singles ontmoeten ook. Maar vrijwel iedere activiteit, feest of ander event voor singles kost geld. Wat als je nou tijdelijk (of permanent) wat krap bij kas zit?
By Moniek ·
12 juni 2021

Wat je kunt doen als jouw date uiteindelijk toch heeft afgezegd

By Tijmen ·
3 juni 2021

Kom goed voor de dag op je eerste date na corona