gelukkig zijn

Hopeloos hoef je als single niet te zijn

Je vriend maakt het uit. Je bent er kapot van. Je raapt jezelf bij elkaar en je gaat weer genieten van het leven als vrijgezel. Het overkomt veel vrouwen maar mannen net zo goed. Wanneer je net als Vere de draad weer op kunt pakken, dan hoef je je absoluut niet hopeloos te voelen.

Liefde niet langer van twee kanten 

Een tijd alleen zijn na een relatie, lijkt in begin heel vervelend, maar blijkt vaak in de praktijk toch minder erg te zijn. Natuurlijk moet je eerst ontzettend wennen, vaak aan de manier waarop je aan de kant wordt gezet. Wanneer de liefde bij een van de twee over is, dan is het over. Dit overkwam Vere uit Eindhoven, 23 jaar, die in SOLO in BN DeStem vertelt over haar leventje nu.

Hopeloos hoef je als single niet te zijn

Hopeloos is ze absoluut niet. Waarom zo’n leuke meid geen vriend heeft is vaak de vraag. Ze vind het prima zo. Ze moet toegeven dat ze het eerste half jaar na de breuk een hoopje ellende was. Plotsklaps werd een verkering van 3 jaar uitgemaakt, zonder dat ze het had zien aankomen. Ze woont alleen. Ze regelt alles zelf, dat gaat maar het wordt duidelijk dat ze dit best graag met iemand zou willen doen.

Ouders meer gaan waarderen

Heel haar jeugd heeft ze vriendjes gehad en toen bracht ze weinig tijd door bij haar ouders. “Alles om je heen vliegt als je jong bent”,  zegt ze. Nu gaat ze regelmatig naar haar ouders die ze steeds meer is gaan waarderen. Ze geniet er nu ook meer van om bij hen te zijn. Daar is ze ook wel eens op de bank te vinden op een zaterdag avond, maar lekker uitgaan of een terrasje pakken vindt ze erg leuk.

Vind je eigen plekjes

Vere komt uit Hulst en heeft erg moeten wennen aan Eindhoven, maar ze is deze stad waar ze voor haar studie is gaan wonen en is blijven wonen, steeds gezelliger en leuker vinden. Je moet volgens Vere je eigen plekjes ontdekken. Ze is een sportief type en voetbalt. Dit sportieve voert ze door naar haar werk, ze is docente lichamelijke opvoeding op 2 middelbare scholen. Ze zit qua leeftijd niet veel hoger dan die leerlingen en dat vindt ze leuk.

Sportief en ondernemend

In het weekend zorgt ze dat ze er mooi uitziet en maakt ze zich meer op. Doordeweeks zie je haar vaak in een trainingspak vanwege haar werk. Ook heerlijk, vindt ze. Van een man vindt ze het leuk als hij een getrimd baartje heeft. Hij mag er mannelijk uitzien. Verder houdt ze van sportieve en ondernemende mannen die ook best eens lui mogen zijn. Iets groter dan Vere, maar dat kan niet moeilijk zijn, zegt ze lachend. Of ze echt hard op zoek is blijkt niet, maar tussen de regels door vindt Vere samen gezelliger dan alleen.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.