gelukkig zijn

Hopeloos hoef je als single niet te zijn

Je vriend maakt het uit. Je bent er kapot van. Je raapt jezelf bij elkaar en je gaat weer genieten van het leven als vrijgezel. Het overkomt veel vrouwen maar mannen net zo goed. Wanneer je net als Vere de draad weer op kunt pakken, dan hoef je je absoluut niet hopeloos te voelen.

Liefde niet langer van twee kanten 

Een tijd alleen zijn na een relatie, lijkt in begin heel vervelend, maar blijkt vaak in de praktijk toch minder erg te zijn. Natuurlijk moet je eerst ontzettend wennen, vaak aan de manier waarop je aan de kant wordt gezet. Wanneer de liefde bij een van de twee over is, dan is het over. Dit overkwam Vere uit Eindhoven, 23 jaar, die in SOLO in BN DeStem vertelt over haar leventje nu.

Hopeloos hoef je als single niet te zijn

Hopeloos is ze absoluut niet. Waarom zo’n leuke meid geen vriend heeft is vaak de vraag. Ze vind het prima zo. Ze moet toegeven dat ze het eerste half jaar na de breuk een hoopje ellende was. Plotsklaps werd een verkering van 3 jaar uitgemaakt, zonder dat ze het had zien aankomen. Ze woont alleen. Ze regelt alles zelf, dat gaat maar het wordt duidelijk dat ze dit best graag met iemand zou willen doen.

Ouders meer gaan waarderen

Heel haar jeugd heeft ze vriendjes gehad en toen bracht ze weinig tijd door bij haar ouders. “Alles om je heen vliegt als je jong bent”,  zegt ze. Nu gaat ze regelmatig naar haar ouders die ze steeds meer is gaan waarderen. Ze geniet er nu ook meer van om bij hen te zijn. Daar is ze ook wel eens op de bank te vinden op een zaterdag avond, maar lekker uitgaan of een terrasje pakken vindt ze erg leuk.

Vind je eigen plekjes

Vere komt uit Hulst en heeft erg moeten wennen aan Eindhoven, maar ze is deze stad waar ze voor haar studie is gaan wonen en is blijven wonen, steeds gezelliger en leuker vinden. Je moet volgens Vere je eigen plekjes ontdekken. Ze is een sportief type en voetbalt. Dit sportieve voert ze door naar haar werk, ze is docente lichamelijke opvoeding op 2 middelbare scholen. Ze zit qua leeftijd niet veel hoger dan die leerlingen en dat vindt ze leuk.

Sportief en ondernemend

In het weekend zorgt ze dat ze er mooi uitziet en maakt ze zich meer op. Doordeweeks zie je haar vaak in een trainingspak vanwege haar werk. Ook heerlijk, vindt ze. Van een man vindt ze het leuk als hij een getrimd baartje heeft. Hij mag er mannelijk uitzien. Verder houdt ze van sportieve en ondernemende mannen die ook best eens lui mogen zijn. Iets groter dan Vere, maar dat kan niet moeilijk zijn, zegt ze lachend. Of ze echt hard op zoek is blijkt niet, maar tussen de regels door vindt Vere samen gezelliger dan alleen.

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

willie test womanizer
By Moniek ·
6 oktober 2021

Doorbreek de seksuele sleur

Je hebt net een nieuwe relatie en de seks tussen jullie is super. Hoe zal dat er uit zien als je 20 jaar verder bent? Je kunt je vast niet bedenken dat de intentie en de mate van seks bedrijven nog hetzelfde zal zijn.
perfecte man daten
By Margret ·
27 september 2021

Mannen tegen 40 minder sexy

Op zekere leeftijd worden vrouwen onzichtbaar voor mannen. Maar het is een feit dat dat omgekeerd ook geldt. Een soort van eerlijke (e)mancipatie.
weinig seks
By Moniek ·
27 september 2021

Voor intieme klacht gaan we naar Google en niet naar dokter

Jonge vrouwen raadplegen liever dokter Google, dan dat ze hun huisarts bezoeken. Vooral bij intieme gezondheidsproblemen waar zij zich voor schamen is dit het geval.
singles gezond daten
By Margret ·
24 september 2021

Samen vriendschap hebben met andere stellen

Vaak groeit een dubbele vriendschap spontaan. Een vriendschap met één van jouw vriendinnen groeit uit tot een gezamenlijke vriendschap van jou en je partner met die vriendin en haar partner. Zullen we een keer met de mannen erbij afspreken? Ook gezellig.
alleenstaande papa
By Tijmen ·
22 september 2021

Alleenstaand vaderschap heeft zeker mooie kanten

Voor een alleenstaande moeder worden zoveel zaken zo vanzelfsprekend geacht te doen. Als alleenstaande vader oogst je daarmee vaak aanzien. Gijs de Swarte is zijn belevenissen als single papa gaan opschrijven wat een vrolijk boek opgeleverd heeft. Dan maak je maar zen.
daten twitter
By Margret ·
16 augustus 2021

Die witte sokken kunnen uit

Gespreksonderwerp was ‘mijn wensenlijstje’ wat betreft een man. Waar hou je aan vast en wat zijn ‘nice to haves’. Hoe zit het met witte sokken?