hoop in de liefde
24 August 2015

Hoop in de liefde

Ken je als single dat vervelende gevoel dat je bang bent alleen over te blijven? Na een aantal vervelende ervaringen in de liefde het gevoel te krijgen dat de liefde misschien niet voor jou is weggelegd? Negatieve maar begrijpelijke gedachten. Toch hebben wij goed nieuws.

Positieve CBS cijfers

Er zijn namelijk hoopgevende cijfers vanuit het CBS; er trouwen, let op!, iedere dag 414 mensen. Ook zijn er 24 stellen per dag die de mijlpaal van 60 jaar samen zijn halen. Dat zijn getallen waar een mens blij van wordt. En dan hebben we niet eens de cijfers van mensen die verliefd worden of een relatie krijgen.

Zoektocht naar liefde

We willen allemaal graag geloven in oneindige en eeuwigdurende liefde, maar het is ook belangrijk dat we realistisch zijn en blijven. Veel mensen vinden de liefde maar ook veel mensen belanden in een scheiding. Volgens het CBS lopen 92 huwelijken per dag stuk. Hoewel dit een deprimerende blik op de liefde kan geven, willen wij alle singles toch een hart onder de riem steken en ons richten op positiviteit. De zoektocht naar liefde is niet makkelijk maar gelukkig zijn er steeds meer mensen die zich dat realiseren en je de helpen de hand bieden. Zo is ook Mens en Relatie ontstaan; een persoonlijk relatie bemiddelingsbureau die jou helpt bij het zoeken naar de juiste partner en de liefde.

Mens en Relatie

Het allerliefste wil je misschien zomaar iemand op straat of op je werk ontmoeten, verliefd worden en samen oud worden, maar de cijfers wijzen uit dat de mensheid niet meer zo simpel in elkaar zit als 100 jaar geleden. Mensen worden slimmer, hebben minder tijd, ontwikkelen zich steeds meer, stellen hoge eisen aan zichzelf en daardoor ook aan hun mogelijke partner. Hoe fijn is het dan om hulp te krijgen van een bureau die dat snapt en daarop inspeelt. Mens en Relatie kijkt verder dan de eerste indruk in de kroeg; zij nemen je persoonlijkheid onder de loep, je wensen, je hobby’s en gaan op zoek naar iemand die daar goed bij zou kunnen aansluiten. Hun resultaat is dan ook als volgt: 3 van de 4 mensen die ingeschreven staan bij Mens en Relatie hebben binnen 1 jaar een duurzame relatie.

Check de site

Spreek je dit aan? Bekijk dan de site Mens en Relatie eens op je gemak, schrijf je in en voor je het weet ontmoet jij je droompartner. Wij wensen jou alle geluk in de liefde toe!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Mens en Relatie, één van de grootste persoonlijke relatie bemiddelingsbureaus van Nederland.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Singles rondrijden op zoek naar de ware

Deze matchmaker uit Breda komt met een nieuw initiatief: ze rijdt...

Dit is dé reden waarom de allerleukste vrouwen single zijn tijdens de feestdagen

Misschien word je inmiddels stapelgek van de vraag, ‘Waar blijft jouw...

Singles hunkeren naar een echte date na versoepeling van de coronaregels

Nu restaurants, terrassen, bioscopen en musea langzaamaan weer open gaan, is...

Coronaproof daten: 5 tips!

Liefde vinden tijdens deze crisis vergt simpelweg wat creativiteit. Dus mocht...

Als je op zoek bent naar een trouwe partner wil je kijken naar deze 3 sterrenbeelden

In een relatie is het erg belangrijk dat je je partner...

singlessite gidsen

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

advertentie