hoop in de liefde

Hoop in de liefde

Ken je als single dat vervelende gevoel dat je bang bent alleen over te blijven? Na een aantal vervelende ervaringen in de liefde het gevoel te krijgen dat de liefde misschien niet voor jou is weggelegd? Negatieve maar begrijpelijke gedachten. Toch hebben wij goed nieuws.

Positieve CBS cijfers

Er zijn namelijk hoopgevende cijfers vanuit het CBS; er trouwen, let op!, iedere dag 414 mensen. Ook zijn er 24 stellen per dag die de mijlpaal van 60 jaar samen zijn halen. Dat zijn getallen waar een mens blij van wordt. En dan hebben we niet eens de cijfers van mensen die verliefd worden of een relatie krijgen.

Zoektocht naar liefde

We willen allemaal graag geloven in oneindige en eeuwigdurende liefde, maar het is ook belangrijk dat we realistisch zijn en blijven. Veel mensen vinden de liefde maar ook veel mensen belanden in een scheiding. Volgens het CBS lopen 92 huwelijken per dag stuk. Hoewel dit een deprimerende blik op de liefde kan geven, willen wij alle singles toch een hart onder de riem steken en ons richten op positiviteit. De zoektocht naar liefde is niet makkelijk maar gelukkig zijn er steeds meer mensen die zich dat realiseren en je de helpen de hand bieden. Zo is ook Mens en Relatie ontstaan; een persoonlijk relatie bemiddelingsbureau die jou helpt bij het zoeken naar de juiste partner en de liefde.

Mens en Relatie

Het allerliefste wil je misschien zomaar iemand op straat of op je werk ontmoeten, verliefd worden en samen oud worden, maar de cijfers wijzen uit dat de mensheid niet meer zo simpel in elkaar zit als 100 jaar geleden. Mensen worden slimmer, hebben minder tijd, ontwikkelen zich steeds meer, stellen hoge eisen aan zichzelf en daardoor ook aan hun mogelijke partner. Hoe fijn is het dan om hulp te krijgen van een bureau die dat snapt en daarop inspeelt. Mens en Relatie kijkt verder dan de eerste indruk in de kroeg; zij nemen je persoonlijkheid onder de loep, je wensen, je hobby’s en gaan op zoek naar iemand die daar goed bij zou kunnen aansluiten. Hun resultaat is dan ook als volgt: 3 van de 4 mensen die ingeschreven staan bij Mens en Relatie hebben binnen 1 jaar een duurzame relatie.

Check de site

Spreek je dit aan? Bekijk dan de site Mens en Relatie eens op je gemak, schrijf je in en voor je het weet ontmoet jij je droompartner. Wij wensen jou alle geluk in de liefde toe!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Mens en Relatie, één van de grootste persoonlijke relatie bemiddelingsbureaus van Nederland.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.