huilende vrouw

Hooikoorts: 10 x herkenning

Met de eerste zonnestralen en de lente in volle gang kunnen we er niet meer omheen: het hooikoortsseizoen is in aantocht. Terwijl iedereen geniet van het buitenleven loop jij te snotteren en te niezen en er pakken zakdoekjes doorheen werkt. Herkenbaar?

Dan komen deze 10 situaties je vast ook bekend voor..

1. Mensen die vragen “hoe het in godsnaam kan dat je verkouden bent in de zomer”. Niet grappig.

2. Iedere dag een handtas meezeulen die niet met één maar zeker drie pakjes papieren zakdoeken zit volgestouwd. Plus twee stoffen exemplaren, je weet maar nooit.

3. Het ogenblik waarop je erachter komt dat je rats vergeten bent om je voorraad medicatie van het vorige jaar aan te vullen. Paniek.

4. Het moment waarop je tijdens een vergadering beseft dat je je zakdoeken op je bureau hebt laten liggen. Nogmaals, paniek.

5. Twintig keer je contactlenzen in en uit doen omdat je ogen onophoudelijk jeuken.

6. Nee, je hebt écht geen jointje aangeraakt. En nee, jij en je vriend zijn nog steeds gelukkig samen. Je ogen zijn zo rood en waterig van de hooikoorts. Echt waar.

7. Je hebt een hekel aan bloemen. Waar je er tijdens de winter niet genoeg van kon hebben om de kamer op te fleuren, vervloek je die verdomde dingen ondertussen.

8. Mensen stoppen met ‘gezondheid’ te zeggen wanneer je niest. Heel irritant na 10 keer..

9. Je bent een zakdoeken-expert geworden. Die Sublimo zakdoekjes van de Aldi? Die laat je links liggen.  Die van Hema zijn te doen als er echt niets anders voorhanden is, maar voor het (letterlijk) neusje van de zalm moet je toch wel bij Kleenex Balsam zijn.

10. Er gaat een nieuwe wereld voor je open wanneer je ontdekt dat er zoiets bestaat als een hooikoorts-app. Nu weet je precies wanneer je beter binnen blijft. Halleluja.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!