huilende vrouw

Hooikoorts: 10 x herkenning

Met de eerste zonnestralen en de lente in volle gang kunnen we er niet meer omheen: het hooikoortsseizoen is in aantocht. Terwijl iedereen geniet van het buitenleven loop jij te snotteren en te niezen en er pakken zakdoekjes doorheen werkt. Herkenbaar?

Dan komen deze 10 situaties je vast ook bekend voor..

1. Mensen die vragen “hoe het in godsnaam kan dat je verkouden bent in de zomer”. Niet grappig.

2. Iedere dag een handtas meezeulen die niet met één maar zeker drie pakjes papieren zakdoeken zit volgestouwd. Plus twee stoffen exemplaren, je weet maar nooit.

3. Het ogenblik waarop je erachter komt dat je rats vergeten bent om je voorraad medicatie van het vorige jaar aan te vullen. Paniek.

4. Het moment waarop je tijdens een vergadering beseft dat je je zakdoeken op je bureau hebt laten liggen. Nogmaals, paniek.

5. Twintig keer je contactlenzen in en uit doen omdat je ogen onophoudelijk jeuken.

6. Nee, je hebt écht geen jointje aangeraakt. En nee, jij en je vriend zijn nog steeds gelukkig samen. Je ogen zijn zo rood en waterig van de hooikoorts. Echt waar.

7. Je hebt een hekel aan bloemen. Waar je er tijdens de winter niet genoeg van kon hebben om de kamer op te fleuren, vervloek je die verdomde dingen ondertussen.

8. Mensen stoppen met ‘gezondheid’ te zeggen wanneer je niest. Heel irritant na 10 keer..

9. Je bent een zakdoeken-expert geworden. Die Sublimo zakdoekjes van de Aldi? Die laat je links liggen.  Die van Hema zijn te doen als er echt niets anders voorhanden is, maar voor het (letterlijk) neusje van de zalm moet je toch wel bij Kleenex Balsam zijn.

10. Er gaat een nieuwe wereld voor je open wanneer je ontdekt dat er zoiets bestaat als een hooikoorts-app. Nu weet je precies wanneer je beter binnen blijft. Halleluja.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

aantrekkelijke mannen
By Moniek ·
25 oktober 2021

Handige verzorgingstips van mannen voor vrouwen

Het ligt niet zo voor de hand misschien, maar vrouwen kunnen op het gebied van beauty en verzorging nog beste wat leren van mannen. Deze bruikbare tips zijn reuze handig en voor vrouwen een groot pluspunt: ze kosten maar weinig tijd!
By Tijmen ·
25 oktober 2021

Tijd over? Bouw aan jezelf!

pizza
By Margret ·
22 oktober 2021

Singles recept: Pizza quattro stagione casa mia

Samen koken is bij singles een geliefde bezigheid, het is een goede manier om die ander te leren kennen. Maak samen pizza, dan heb je iets om handen, tijdens de kennismaking.
kinderwens
By Margret ·
13 oktober 2021

Single vrouwen en kinderwens

Bij single vrouwen gaat naast de leeftijd ook het wel of niet hebben van een partner meespelen bij een kinderwens. Er zijn daarnaast ook vrouwen die gewoon geen kind willen.
tips spannend voorspel
By Margret ·
29 september 2021

Vrouw verkiest ander lingerie dan haar man

Er zullen ongetwijfeld vrouwen zijn die het opwindend vinden van hun partner een mooi lingerie setje te krijgen. Persoonlijk vind ik het prettig dit kledingstuk zelf uit te zoeken en vooral goed te passen. Blijkbaar ben ik als vrouw niet de enige die daar zo over denkt.
mosselen uit de wok voor 1
By Moniek ·
15 september 2021

Singlesrecept: gewokte mosselen op z’n Monika’s

Persoonlijk ben ik dol op mosselen. Uit de pan, lekker gegratineerd uit de oven maar tegenwoordig maak ik ze heel vaak in de wok. Heerlijk! Na tal van recepten te hebben geprobeerd heb ik er zelf eentje in elkaar gedraaid die ik echt het allerlekkerste vind.