bindingsangst verlatingsangst

Homoseksualiteit Tim Hofman blijkt promotiestunt

Tim Hofman is toch niet homoseksueel. De BNN-presentator blijkt ‘uit de kast te zijn gekomen’ ter promotie van een uitzending van Spuiten en Slikken. Het programma start zondag het nieuwe seizoen met een ‘homo-uitzending’ en Hofman deed op zijn eigen manier onderzoek voor de aflevering, bevestigt de presentator tegenover NU.nl.

“Ik maak veel items over homoseksualiteit en wilde nu eens echt weten hoe het is om in Nederland uit de kast te komen. Het is ook niet zo dat het een promotiestunt is, het is een journalistiek onderzoek,” vertelt Hofman.

De presentator verkondigde dinsdag via zijn Twitter-account homoseksueel te zijn, in een reactie op een filmpje dat zondag verscheen op Dumpert. “Fijn dat iedereen zich zo met me bemoeit, maar goed, ik val dus op mannen. Lekker interessant, fijne dag nog.” Hofman vertelt dat het voor hem als hetero wel even gek was om een man te zoenen. “Dat is wel echt iets waar je even over heen moet stappen.”

Lekkere tieten

“Ik zie het ook echt niet als een grap, want het is een kwestie die ik heel serieus neem. Maar het is wel opvallend dat alle Nederlandse media het meteen meenemen, terwijl ik eerder heb gezegd niet homo te zijn en ik regelmatig berichten op Twitter zet over lekkere tieten,” aldus de presentator. Hofman ging in zijn stunt zo ver dat hij de mensen in zijn naaste omgeving er niet van op de hoogte stelde. “Ik heb wel een aantal reacties gehad uit mijn persoonlijke omgeving waar ik echt van opkeek.”

In april liet de BNN-presentator in een interview met Nieuwe Revu nog weten wel een rolmodel voor homo’s te willen zijn. “Ik ben niet homoseksueel, maar ik zou wel een boegbeeld voor homomannen willen zijn”, zei de presentator toen.

Bron: Nu

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!
some like it hot
By Francien ·
17 december 2021

Some like it hot

Testosteron verhogen door het eten van pittige chilisaus? Je eet waarschijnlijk al heter omdat je meer pit hebt van jezelf.
By Tijmen ·
10 december 2021

Kerstdiner zoals vanouds, maar dan met meer groen

sexy kleding
By Moniek ·
6 december 2021

Waarom je een koukleum bent

Het zijn barre tijden. Althans voor de koukleumen onder ons. Heb jij de verwarming ook altijd op standje ‘bejaardentemperatuur’ staan in de winter? Pak jij je driedubbel in voordat je het huis verlaat? Je bent enige niet.
niet alles draait om geld
By Moniek ·
1 december 2021

Sparen moeilijk? Tips waarmee het jou ook lukt!

Los van allerlei aantrekkelijke ‘koopjes’ heb je soms ook onverwachte kosten. Maar met deze tips gaat het je volgende maand vast lukken!
daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.