vrienden en geluk

Hoger opgeleide singles willen verdieping met gelijkgestemden

Veel hoger opgeleide singles zijn klaar met de standaard weekendjes en reisjes die worden aangeboden. Ze zoeken meer verdieping met gelijkgestemden. Het aanbod laat echter nog te wensen over. Het is veel van hetzelfde.

Kerst in Friesland

NMLK, wat staat voor Nieuwe Mensen Leren Kennen, biedt de hoger opgeleide single een interessant alternatief voor het standaard aanbod wat vaak alleen gericht is op daten. NMLK is geen datingsite maar brengt nieuwe mensen (meeste single en hoger opgeleid) bij elkaar. Naast de circa 6000 events die elk jaar voor en door de leden zelf worden georganiseerd vindt 15-17 december het ‘Crazy Christmas weekend’ plaats in Friesland. Een weekend vol interessante workshops, lezingen, en gezamenlijke maaltijden en feesten.

Verfrissend alternatief

Dat NMLK met dit Crazy Christmas weekend een succesformule heeft wordt bewezen door de circa 160 singles die zich binnen een maand hebben aangemeld. Bij NMLK geldt dat alles wordt georganiseerd voor, door en met elkaar wat garant staat voor een gemoedelijke sfeer. Naast het woud van datingsites, waarin de gemiddelde single tussen de bomen het bos niet meer ziet, is NMLK een verfrissende alternatief wat je als hoger opgeleide single tenminste een keer ervaren moet hebben.!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.