Hoger opgeleide single hoeft het niet van uiterlijk te hebben

Singles die het niet van hun uiterlijk moeten hebben kunnen gerust zijn: Hoger opgeleide singles kijken bij een partnerkeuze verder dan hun neus lang is. Seks en uiterlijk spelen een ondergeschikte rol, het gaat om sociale vaardigheden, karakter en inhoud. Dat blijkt uit onderzoek van match4me.nl, de serieuze datingsite voor hogeropgeleide singles in Nederland. 84% van de singles vindt het belangrijker dat je in een relatie goed met elkaar kunt praten dan dat je goede seks hebt. Opvallend is dat singles zelf aangeven dat ze een partner zoeken die hen aanvult. Maar bij doorvragen blijkt dat ze juist een partner willen die qua karakter sterk op hen lijkt.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?