willie test womanizer

Hoe zit de man nu eigenlijk in elkaar?

Ben jij als vrouw ook zo benieuwd hoe het andere geslacht echt in elkaar zit. Linda Joyce, een Amerikaanse liefdesgoeroe is op onderzoek uit gegaan. Ze heeft honderden mannen zover gekregen het achterste van hun tong te laten zien. Deze niet eerder vertelde verhalen zijn gebundeld in haar boek “The Untold Story”.  

Fantasiewereld is voor vrouwen

Linda heeft over alles een uitgesproken mening. Van vrouwen vindt ze dat die leven in een fantasiewereld en daarmee zelf de problemen die ze met mannen hebben creeëren. Volgens haar is het vrouwelijke geslacht niet duidelijk genoeg in haar communicatie naar mannen toe. Ik geef haar wel gelijk als ze zegt dat wij vrouwen er te vaak van uitgaan dat een man weet wat we denken en willen, maar dat die mannen geen idee hebben. Wij moeten gewoon zeggen wat we willen.

Vrouwen willen te veel van mannen

Over mannen heeft ze natuurlijk ook wat te melden. Mannen liegen, ontkennen en doen zich anders voor in een relatie omdat ze best willen proberen tegemoet te komen aan het fantasiebeeld dat vrouwen over de man in kwestie heeft.

Mannen moeten gevoelig en emotioneel zijn, maar daartoe zijn ze niet in staat. Ze willen ons wel plezieren, maar kunnen het niet.

Ze zijn nogal competatief ingesteld en worden er doodongelukkig van als hun pogingen niet gewaardeerd worden.

Volgens Linda liggen mannen en vrouwen dus niet zo op één lijn, maar gelukkig heeft ze wat tips voor ons te redden wat er te redden valt in een relatie of om een relatie een betere start te geven.

1. Deel niet meteen het bed op de eerste date

Als eerste adviseert zij op je eerste date niet meteen met de desbetreffende man het bed in te duiken. Mannen moeten het gevoel hebben ergens hun best voor te doen. Met andere woorden zegt ze dat hebben van de zaak het einde is van het vermaak, zoals een spreekwoord zegt. “De nacht mag dan vol passie en lust zijn, ’s ochtends ben je maar de helft zo aantrekkelijk meer”, waarschuwt ze en dat moeten we niet hebben.

2. Ben niet meer sexy dan goed voor je is

Een andere tip die ze geeft is dat je niet koste wat het kost te sexy gekleed moet gaan en dat te hoge hakken, waarop je niet kunt kopen, meer kwaad dan goed doen. Gedraag je niet wanhopig, dus probeer zoveel mogelijk jezelf te zijn in kleding en gedrag. En heb je nog twijfels of dat jonkie van 26 je wel echt leuk vindt? Onder de 29 willen mannen je enkel voor de seks, dus moet je je volgens Linda geen illusies maken.

3. Ontrouw geen verraad

Linda zou ons ook nog wat kunnen bijbrengen over het feit waarom mannen vreemdgaan. WIj vrouwen dragen daar alles zelf aan bij omdat we hem niet in zijn mannelijkheid laten.  Vrouwen neigen ernaar om hun man te veranderen en hem zachter te maken. De reactie kan dan zijn dat de man een buitenechtelijke relatie aan gaat, wat ze niet eens zien als verraad. Ze kunnen seks en liefde heel goed gescheiden houden.

En wat nog niet verteld is…..

De uitspraken van Linda Joyce komen bij mij nogal zwart wit over. Maar stiekem ben ik dan toch benieuwd wat voor wijsheden ze nog meer te melden heeft over vrouwen en mannen. Er zijn nog een heleboel verhalen niet verteld, dat is duidelijk.

Bron: Singlessite

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Francien ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.