verliefdheid

Hoe versier ik een man

Flirten en versieren, iedereen kan het. Althans, volgens Dokter Date. Heb je de geheimen van het flirten door en de kneepjes van het versieren onder de knie, dan heb je Tinder nooit meer nodig om een date te scoren.

Dat valt nog te bezien natuurlijk. Want niet iedereen is de aantrekkelijk, vlot, jong en onbezonnen zoals het meisje in het promo spotje. Voor de verlegen en introverte medemens onder ons is het ‘ver van hun bed show’ vrezen we.

Hoe versier ik een man

Het geheim van het flirten zit volgens Dokter Date in veel van jezelf geven, maar niet alles. De kunst is om het spannend te houden. Gebruik je Betty Boop ogen, glimlach verleidelijk en zorg dat je er tip top uit ziet. Last but nog least, zet een zwoele lage stem op. Wat zeg je? Juist ja. Het lijkt wel een stappenplan “hoe kom ik aan de man” uit de jaren zeventig.

Oordeel zelf

De vier flirt stappen worden uit de doeken gedaan in dit filmpje. Kijk en oordeel zelf..

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.