vakantieliefde versieren

Hoe verover je die knappe man deze zomer?

Als het gaat om de liefde kun je Europese mannen niet over één kam scheren. Want waar het hart van de Spanjaard sneller gaat kloppen wanneer hij een cadeautje van je krijgt, geeft de Engelsman weinig om statussymbolen. Een Fransman, die verover je door zijn maman te zeggen hoe gek je bent op haar zoon. En die Duitser? Die maak je vooral gelukkig met een goede maaltijd. Dit alles komt naar voren uit een onderzoek van datingsite Lexa.nl.

Europese vakantieliefde

Lexa.nl introduceert de Grenzeloos Daten Guide, een online gids voor vrouwen die deze zomer een Europese vakantieliefde aan de haak willen slaan. De gids bevat tientallen tips om een Franse, Italiaanse, Spaanse, Engelse, Duitse of Nederlandse man te versieren.

De ultieme zomerdate

Een goede voorbereiding is essentieel om het hart te veroveren van een vakantieliefde. Lexa.nl geeft vrouwen deze zomer tips en tricks voor de ultieme zomerdate met de Grenzeloos Daten Guide. Hier vinden ze gouden tips om die knappe vent te verleiden, maar ook voor een paklijst voor een summer proof koffer. De tips kunnen online makkelijk worden gedeeld met vriendinnen, zodat iedereen baat heeft bij de online gids. Eén ding is zeker: dit wordt de beste summer of love ooit.

Feiten en fabels over de Europese man

 

  • Fabel: Nederlandse mannen gierig? Nee hoor, 82% is bereid meer te betalen op een eerste date als hij je echt leuk vindt!
  • Feit: de emoties kunnen bij Italiaanse mannen hoog oplopen. Als hij gedumpt wordt, luistert hij soms uren naar verdrietige muziek.
  • Feit: voulez-vous-coucher-avec-moi? Zeker weten, in het begin wil de Fransman het liefst een paar keer per dag seks.
  • Feit: Engelse dudes houden wel van een drankje. 41% raakt door alcohol in the mood.
  • Fabel: Duitse mannen staan erom bekend niet zo romantisch te zijn. Toch zegt 43% al binnen een maand ‘Ich liebe dich!’
  • Feit: Spaanse guapos zijn een open boek. 62% vertelt al binnen twee weken alles over zijn verleden.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.