verwachtingen date

Hoe verleid je een vrouw?

Is het nu aangeboren of kun je het leren? Elke man (hetero dan) heeft zich wel eens afgevraagd: “Hoe verleid ik nou een vrouw?”

Wat zijn de succesfactoren in het spel der verleiding? Wat is dat eigenlijk, een vrouw verleiden? Hoe moet ik het benaderen? Wat is de beste manier? Kun je het leren? We zetten het hier voor je uiteen.

Het verleiden van een vrouw is niks anders dan het creëren van aantrekkingskracht. Van een “totale vreemdeling” moet jij haar door een proces heen leiden dat uiteindelijk er toe leidt dat de gelukkige dame in kwestie jou wil. Jij moet ervoor zorgen dat ze zich fysiek tot jou aangetrokken voelt, maar het liever nog moet die aantrekkingskracht fysiek en mentaal zijn.

De man is een lichtschakelaar

Het grote verschil tussen mannen en vrouwen, waar het de liefde betreft, is de manier waarop aantrekkingskracht werkt. Een man kun je hierin zien als een soort lichtschakelaar. Hij staat aan of uit. Hij wil een vrouw of hij wil haar niet. Bij het zien van een vrouw is het eerste wat een man doet (vaak onbewust) het haar indelen in twee categorieën. Die wil ik in mijn bed, en die vrouw wil ik niet verleiden. Dit is een evolutionair element, waar we het hier niet over willen hebben.

De vrouw is een volumeknop

Bij vrouwen werkt dit anders. Een vrouw is veel meer een soort volumeknop. Dit betekent dat een vrouw meer input over jou als persoon moet krijgen om die aantrekkingskracht te voelen. Het op een juiste manier geven van de juiste input is het verleiden van een vrouw.

Als man is het dus jou taak om de vrouw in kwestie door dat proces/traject te leiden. Er steekt nu echter een probleem de kop op. De moderne man is nooit geleerd hoe je een vrouw moet verleiden, sterker nog, we hebben de verkeerde dingen geleerd en de goede dingen afgeleerd. Om het nog erger te maken wordt door de media een totaal verkeerd beeld geschetst van het proces van vrouwen verleiden.

Merkkleding en een dure auto zijn geen vereiste

Mannen denken, volledig onterecht, dat ze er als een adonis uit moeten zien. Dure merkkleding moeten dragen en in flitse auto’s moeten rijden om een kans te maken op de vrouw van hun dromen, of gewoon om kans te maken op een vrouw. Niets is minder waar. De meeste mannen hebben geen benul wat de gevoelens zijn die zij bij een vrouw moeten opwekken om haar te verleiden. Er is voor mannen enorm veel onduidelijkheid over wat het verleiden van een vrouw nou eigenlijk is en hoe je dat dan doet.

De zoektocht naar het proces waar een vrouw doorheen moet om die aantrekkingskracht te creëren heeft ons altijd enorm gefascineerd. Wat is er nu belangrijker dan weten hoe je een vrouw zover krijgt jou te aanbidden?

Masterflirt

Bij MasterFlirt hebben ze als doel om met seminars, coaching en alle andere dingen die we doen mannen dat fantastische proces te laten ontdekken, snappen en toepassen.

Een vrouw verleiden kun je echt leren. Het proces waar een vrouw doorheen moet kun je snappen. Iedereen kan, als hij bereid is de benodigde moeite, tijd en energie erin te steken, het succes met vrouwen krijgen dat hij wil.

Een goed begin is om eens rond te kijken op www.masterflirt.nl, de filmpjes te kijken, de artikelen te lezen en schroom vooral niet om als je vragen hebt, ons te mailen. Schrijf je meteen ook even in voor de wekelijkse tip. Elke week tips, truc’s en lezersvragen. Enjoy!

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.