Samen een doel hebben

Hoe sterk is jouw (prille) relatie?

Of je nu aan het daten bent, een tijdje samen bent of getrouwd bent, er zijn bepaalde situaties die zullen testen hoe sterk je relatie is. Deze situaties kunnen goed of slecht zijn voor je relatie. Als je overweegt naar het volgende niveau te gaan, kunnen ze je misschien helpen erachter te komen of je er klaar voor bent en of je partner er klaar voor is. Laten we dus eens kijken hoe sterk je relatie is en of deze zal worden getest …

Het ontmoeten van de vrienden

Voordat je de ouders ontmoet, maak je kennis met de goede vrienden van je partner en dit kan een grotere test zijn van hoe sterk je relatie is dan wanneer je de ouders ontmoet. Sommige mensen waarderen de mening van hun vrienden echt en kijken toe terwijl hun partner met hen omgaat. Als je niet genoeg praat en overkomt als iemand die te gereserveerd is, of aan de andere kant te flirterig is, kan dit slecht zijn voor je relatie. Het kan zenuwslopend zijn wanneer je de vrienden ontmoet, maar wees gewoon jezelf en zij zullen zien waarom hun vriend zoveel van jou houdt!

Vakantie

Of je nu alleen op vakantie gaat of met een groep vrienden, dit kan een ontspannende of stressvolle tijd zijn. Als je eerder samen op vakantie bent geweest, weet je al of je partner meer ontspannen is of dat hij graag feest tijdens een vakantieverblijf. Als je echter niet weet hoe zijn vakantiestijl eruit ziet, wil je misschien eerst vragen voordat je plannen maakt om samen te komen met een grote groep en een huis te huren voor een week of twee. Het kan een grote hoofdpijn zijn als je vent graag uitslaapt terwijl iedereen plannen maakt om om 9 uur op het strand te zijn en jij ook wilt gaan. Zorg er dus voor dat je eerst alleen op vakantie gaat voordat je met een grote groep gaat.

Het ontmoeten van de kinderen

Heeft je nieuwe partner een kleintje thuis rondrennen? Voordat je de kinderen ontmoet, moet je echt een idee krijgen van je relatie en of hij iemand is met wie je jezelf ooit zou zien trouwen. Als je geen sterke gevoelens voor deze persoon hebt, mag je jezelf of het kind niet door deze situatie heen loodsen. Als je echter denkt dat je klaar bent om te zien hoe sterk je relatie is, ga dan naar de volgende stap en stel jezelf voor aan het kind van je partner. Tip: vraag je geliefde wat het kind leuk vindt – auto’s, knuffels, poppen, enz. – en neem iets mee voor de grote ontmoeting!

Een huwelijk van de familie

Nu je de vrienden en enkele familieleden hebt ontmoet, laten we deze relatie echt op de proef stellen en iedereen tegelijk ontmoeten op een familiehuwelijk! Als jullie het huwelijk al hebben besproken of onlangs zijn verloofd, dan is dit een heel goede stap om samen te nemen. Je zult binnenkort zelf hetzelfde evenement organiseren, dus als je partner ze allemaal vóór de grote dag ontmoet, zal het allemaal veel gemakkelijker zijn! Als je hem ziet lachen met je oom en als hij danst met je moeder, weet je dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Maar als dit niet het geval is, dan weet je hoe het ervoor staat!

Een roadtrip

Zal hij gefrustreerd raken als jullie verdwalen, hoe lang duurt het voordat hij stopt voor een routebeschrijving, laat hij je het volgende nummer op de radio kiezen en stopt hij onderweg bij alle leuke attracties? Samen een roadtrip maken kan echt de ware kant van iemand laten zien, dus zorg ervoor dat je klaar bent om te zien hoe sterk jullie relatie werkelijk is. Als je het niet erg vindt dat hij met de radio meezingt, tegen idiote chauffeurs schreeuwt en het laatste snoepje opeet, laat de reis dan beginnen!

Samen verhuizen

Dus jullie brengen samen graag tijd met elkaar door en je slaapt altijd bij hem, dus je kunt net zo goed samen gaan wonen, toch? Overnachten is één ding, maar een badkamer delen is iets anders! Er moet nog veel worden bedacht voordat je samen gaat wonen: wat is zijn slaappatroon, hoe schoon houdt hij zijn keuken, verwacht hij dat je elke avond kookt, enz. Voordat je bij elkaar intrekt, breng je een paar nachten achter elkaar door bij elkaar, doe een paar dingen in een van zijn lege lades en leg je tandenborstel op zijn wastafel in de badkamer. Als je deze test uitvoert, zie je echt of jullie klaar zijn om samen deze grote stap te zetten.

De feestdagen

De feestdagen kunnen een stressvolle tijd zijn als je het je laat raken; iedereen trekt je in hun richting voor een bezoek, kinderen vragen om iets dat te veel kost, en er zijn te veel versieringen voor de boom! Als je echter een schema maakt, je je aan het budget houdt en het beste van de feestdagen maakt, kun je er samen doorheen komen zonder gekwetste gevoelens.

Geld

Ruzie maken om geld is nooit goed. Het ene moment gaat het goed, jullie hebben allebei goed betaalde banen en je kunt sparen voor die vakantie die je altijd al wilde hebben. Maar dan komt je partner thuis met slecht nieuws dat hij wordt ontslagen. Het zal een stressvolle tijd zijn als je partner een baan zoekt en van sollicitatie na sollicitatie gaat, en het kan lijken alsof het nooit beter zal worden. Als je echter je uitgaven verlaagt en een budget maakt, kun je hier samen doorheen komen. Ruzie om geld, onbetaalde rekeningen en niet nuttige uitgaven maken het er niet beter op; er voor elkaar zijn wel.

Je eigen kinderen hebben

Hebben jullie besloten dat jullie klaar zijn om een ​​gezin te beginnen? Niemand is ooit echt klaar voor kinderen; ze zijn duur, kieskeurig, behoeftig en meer. Ben je echter als koppel klaar, dan ben je als ouders klaar om samen te leren. Aan de andere kant, als je relatie de laatste tijd een beetje moeizaam is geweest, zal het krijgen van een kind de dingen niet beter maken, het kan de dingen zelfs erger maken. Dus hoewel niemand 100% zeker is van wat ze doen als ze de eerste keer ouder worden, moet je weten wat je doet als koppel en er samen 100% in zijn.

Bron: Womenonline

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.