Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
seks op het strand
1 juni 2018

Hoe singles de liefde vinden op een singlevakantie

Hoewel de meeste singles geen singlevakantie boeken om een date te scoren (dat doen singles doorgaans op een datingsite of met een datingapp) is het natuurlijk helemaal niet onmogelijk om je nieuwe liefde te ontmoeten tijdens een singlereis. Het is nou eenmaal een gegeven dat we allemaal een stuk relaxter zijn wanneer we op vakantie zijn. Het goede weer, geen werkstress, mooie omgeving; het zorgt er voor dat wel allemaal meer ontvankelijk zijn voor nieuwe indrukken.

De vonk

En dat gaat ook op voor het ontmoeten van nieuwe mensen die net als jij momenteel als single door het leven gaan. En of je nu wel of niet ‘op zoek bent’ zoals dat zo mooi heet, de vonk kan uiteraard altijd onverwachts overslaan. Ook wanneer je met andere singles op een singlevakantie bent. Boek daarom niet met dat doel; maar sluit de mogelijkheid van een nieuwe liefde ook zeker niet uit!

Kansen vergroten op een singlereis

Wil jij je kansen op een nieuwe liefde vergroten tijdens een singlevakantie? Hoewel dat op het eerste gezicht onmogelijk lijkt is dat niet helemaal waar. Want op wat voor types val jij normaal gesproken? Bij welke mannen of vrouwen voel jij je doorgaans al snel thuis? De keuze voor een bepaald type singlevakantie zegt veel meer over iemand dan je misschien denkt. Ga jezelf maar na! Wat zeggen jouw vakantiekeuzes over jou als persoon? Ben je sportief, ondernemend, nieuwsgierig van aard of ben je meer van het relax-to-the-max soort? Dikke kans dat je dit terugziet in jouw vakantiebestemming.

Soort singles op vakantie

De kans om singles tijdens een singlevakantie te ontmoeten waarmee het weleens heel erg goed zou kunnen klikken vallen automatisch samen met jouw vakantiekeus. Want je voelt je als nieuwsgierige globetrotter waarschijnlijk snel aangetrokken tot singles die net als jij in het leven staan. Ben je meer van natuur en wandelvakanties? Dan val je doorgaans niet op het type dat het allerliefst helemaal los gaat tijdens een vakantie in Ibiza. Laat je daarom verleiden een singlevakantie te boeken die echt bij jou past en dan is de kans op een vonk(je) meteen een stukje groter! Wil jij op zoek naar de singlevakantie die het beste bij je past? Doe de singles reiswijzer en vertrek!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

Single vakanties

gerelateerde artikelen

5 onterechte aannames over singlereizen

Vrijwel iedereen heeft een mening over singlereizen, eentje die meestal niet...

Lange afstandsrelatie: dit zijn de voordelen

Om een goede relatie te laten werken, is het nodig om...

Ontmoet de leukste singles op deze wintersport vakanties!

Samen met leuke sportieve singles afreizen naar de sneeuw om een...

Dinner for two is populair onder nieuwbakken stelletjes, maar dan niet te chique

Je bent head over heels verliefd en jij en je nieuwe...

Helft van de singles doet binnen maand grote boodschap in bijzijn van nieuwe liefde

De eerste dates met de nieuwe vlam zijn achter de rug....

singlessite gidsen

50+ reizen gids

Met andere singles op vakantie...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Avontuur en cultuur reizen gids

Singlereizen zijn een avontuur!...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single reizen gids

Zin in een topvakantie met leuke...

Zonvakantie gids

Dol op de zon, vitamine D en op...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...

advertentie

Koningaap - Safarireizen