Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker?

Ben je iemand die op singlesreis gaat? Wanneer je met een groep gaat, dan heb je tijdens de uitjes in ieder geval aanspraak. Dat neemt niet weg dat je natuurlijk wel ook nog de lange avonden in je eentje op een leuke manier wilt doorbrengen. Dat hoeft gelukkig niet lastig te zijn. Daarvoor kan je namelijk allerlei dingen doen. Van een seksspeeltje tot een boek zijn er allerlei mogelijkheden om te zorgen dat alle dagen van de vroege ochtend tot de late avond raak zijn.

Neem een speeltje mee

De lange en warme avonden brengen je natuurlijk in een bepaalde stemming. Je hebt alleen geen partner om je mee uit te leven. Dan moet je dat dus toch op een andere manier aanpakken. Dat kan je dan doen door je favoriete speeltje bij je te hebben. Voor vrouwen kan dat bijvoorbeeld een eitje of een vibrator zijn. Voor mannen is het de pocketpussy die het doet. Op die manier kan je dus toch aan je trekken komen, ook wanneer je alleen op reis bent in een ver oord.

Een stapel boeken

Je hebt een druk leven en daarom kom je lang niet meer aan alles toe wat je altijd zo fijn vond. Denk bijvoorbeeld aan het lezen van een goed boek. Dat goede boek is namelijk in de tussentijd een stapel goede boeken geworden. Die kan je dus tijdens je vakantie eindelijk allemaal eens een kans geven. Je hebt tijdens de avonduren zorgen dat je al die boeken die altijd al eens wilde lezen nu eindelijk allemaal eens kan gaan lezen. Dit verrijkt je leven. Omdat dit sowieso al een kenmerk van vakantie is, is dit dus alleen maar aantrekkelijk.

Een trainingsschema

Sporten hoef je niet perse te doen in een dure sportschool. Je kan namelijk ook gewoon kiezen voor werken met lichaamsgewicht. Wanneer je in de avonduren op je kamer zit, dan kan je dus ook de tijd gebruiken om op die manier aan de slag te gaan met je gezondheid. Je wilt er zeker van zijn dat je het beste uit je mogelijkheden haalt. Daarom neem je een trainingsschema mee. Wat je dan doet, is een plan volgen en op die manier een uitdaging aan te gaan.

Een goed woordenboek

Je kan ook een woordenboek meenemen om snel de taal te leren. Zo kan je namelijk in de avonduren op stap gaan en nieuwe mensen ontmoeten. Dit is natuurlijk leuk en spannend. Op die manier maak je het een stuk leuker. Overdag leer je de stad immers op een hele andere manier kennen dan in de avonduren. Eigenlijk wil je het beste van beide werelden. Dat kan je op deze manier doen. Daarom is ook een woordenboek dus een goed item in je bagage.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Beste sexschommel
By danny@db-online-marketing.nl ·
11 oktober 2022

Seksschommel kopen? Dit zijn de beste sexschommels!

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!