De meivakantie is het perfecte moment om er even tussen uit te gaan. Als eenoudergezin is het lang niet altijd eenvoudig om een hele week het zonnetje in huis te zijn. Maar met deze tips maak jij er een ongekend succes van!

1# Ga op vakantie met eenoudergezinnen

Een weekje of paar dagen er even helemaal tussenuit doet wonderen. Niet alleen voor jezelf maar ook voor je kids. Een andere omgeving, spelletjes mee, even weg van alle dagelijkse beslommeringen is goed voor iedere relatie, dus ook voor die van jou met de kinderen. Geen zin in al het geregel en de rompslomp? Kijk dan bij de aanbieders van eenoudervakanties.  Deze specialisten weten als geen ander hoe ze jou én de kinderen een toptijd moeten bezorgen.

2# Geen geld voor vakantie

Heb je geen geld over in je budget om met de kinderen op vakantie te gaan? Think out of the box! Er zijn namelijk ook hele voordelige alternatieven zoals Mamagoeshere waar je voor 130 euro per jaar zoveel aan huizenruil kunt doen als je maar wilt! Nog goedkoper op vakantie? Dan is Nightswapping misschien iets voor jullie. En dan is er natuurlijk altijd nog het aloude principe van gratis Huizenruil.  Last but not least; schroom niet om je vrienden, (verre) familie en kennissen in te schakelen. Zet gewoon een oproep op Facebook en vraag iedereen om hem te delen. Wie weet heeft er iemand nog een leuk vakantiehuisje in de Ardennen vrij, een stacaravan aan de Belgische kust of een knus appartement in een leuke stad. Wie niet waagt…

3 # Originele vakantiebestemmingen

Wil je dit jaar in de meivakantie echt iets aparts, geks en origineels ondernemen met je kinderen omdat zowel jij als zij het echt wel kunnen gebruiken na een turbulente tijd? Dan moet je eens kijken op de site van Supertrips.  Je vindt er hele grappige en leuke mogelijkheden voor een korte vakantie. Zeker weten dat jullie een gave vakantie beleven! Ga je met vrienden & kids op vakantie? Dan is Mrsnomad een uitkomst! Als het geld mag rollen… en je bent op zoek naar een echte verre zonbestemmingen met je kroost, dan is Expeditiekroostenco iets voor jullie. Liever lastminute naar een leuk vakantiepark met zwemparadijs? Bij Roompot hebben ze geregeld betaalbare aanbiedingen.