14 februari is het weer Valentijnsdag, de dag van de liefde. De tijd voor stelletjes om hun affectie voor elkaar te tonen met lieve kaartjes, romantische etentjes en zoetsappige cadeautjes.

Maar wat als je single bent en geen geliefde hebt om deze dag mee te vieren? Je kunt natuurlijk wachten op een liefdesverklaring of bos bloemen van een geheime minnaar. Maar deze verwachting kan hand in hand gaan met een enorme teleurstelling als je brievenbus leeg blijkt te zijn en er niemand voor je deur heeft gestaan. Dit jaar niet! Deze Valentijn neem jij het heft in eigen handen.

De Valentijn overleven met Condoomfabriek

Er zijn duizenden en duizenden singles in Nederland. Dus jij bent echt niet de enige die deze dag als vrijgezel doorbrengt. En over het algemeen zijn de meeste vrijgezellen best tevreden – in ieder geval tot Valentijnsdag voor de deur staat. De hele dag op het feit gewezen worden dat je geen relatie hebt, kan nogal eens voor irritatie zorgen. Toch kun je deze dag met een brede lach en goed gevoel doorkomen. Condoomfabriek.nl helpt je hierbij door een aantal leuke speeltjes ter beschikking te stellen. Zo kom je op een prettige manier de Valentijn door. Wil je zelf (anoniem) een vibrator kopen? Neem een kijkje op de website.

Winnaars!

De winnaars van de Valentijn Actie zijn bekend! Anita Hubert, Carla do Rosario, Anusjka Stenhuis en Mo Mirte, van harte gefeliciteerd! Jullie ontvangen binnen enkele dagen de Safe Sensation of de Safe Sensual thuisgestuurd.

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Doe mee en win!

Singlessite.nl geeft 2x de Safe Sensation en 2x de Safe Sensual G-Spot vibrator weg!

De Safe Sensation is een vibraring met een speciaal ontwerp voor het stimuleren van de juiste plekken. Van de luxe Safe G-Spot vibrator kun jij genieten doordat dit speeltje – zoals de naam al suggereert – jouw G-Spot gemakkelijk weet te vinden. Maak nu kans op deze leuke speeltjes en geniet volop deze Valentijn!

Wat moet je doen om te winnen:

Like dit bericht op Facebook
Deel het bericht met je vrienden
Mail je naam, leeftijd en adres naar winactie@singlessite.nl.

Deze actie loopt tot 9 februari. Daarna worden de winnaars door ons bekend gemaakt.

Eén reactie

  1. Ik ben al 4 jaar single na een nare ervaring tijdens een slecht huwelijk ben nu het alleen zijn helemaal zat

Reacties zijn gesloten.