stapmaatjes gezocht

Hoe kijken singles naar WK voetbalwedstrijden?

Uit een onderzoek van de Staatsloterij kwam naar voren dat mannen liever met vrouwen erbij, dan zonder vrouwen naar WK wedstrijden kijken. Dit meldde een persbericht deze week in de aanloop naar het WK  voetbal in Brazilië.

Vrouwen kijken net zo lief zonder mannen

Onder de 2400 ondervraagden blijkt dus dat mannen het gezelliger vinden wanneer het gezelschap gemengd is. Jammer voor de mannen, maar dit blijkt dit niet wederzijds. Vrouwen stellen mannelijk gezelschap niet bij voorkeur op prijs als ze naar een voetbal wedstrijd kijken van het WK.

En hoe willen singles voetbal kijken?

Wij vroegen ons af of het voor singles anders werkt. Wordt zo’n toernooi door singles gebruikt om andere singles te ontmoeten? Wordt er in vriendenclubjes afgesproken of in het café? Of geldt daar het zelfde dat vrouwen ook al zijn ze single, bij die activiteit net zo lief met alleen maar vriendinnen zijn.

Laat ons het weten. Wij zijn benieuwd.

Bron: Singlessite

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.
sinterklaasavond alleenstaande ouder
By Tijmen ·
8 november 2021

Tips voor een heerlijk avondje Sinterklaas

Sint zat te denken wat hij dit jaar moest schenken... Wij helpen je op weg met de leukste cadeautips en, niet onbelangrijk, het perfecte Sinterklaasgedicht!
By Tijmen ·
29 oktober 2021

Single zijn is je kracht

hutspot
By Margret ·
28 oktober 2021

Singlesrecept: originele Leidse hutspot voor Leidse singles

Met het oog op Leidens Ontzet op 3 oktober een zeer bijpassend recept, min of meer afgestemd op singles. Origineel recept was berekend op groot gezin van 4 eeuwen terug.
snacken na stappen
By Moniek ·
27 oktober 2021

Snack attack? Dit zegt het over jouw karakter

Wist je dat jouw eetpatronen iets zeggen over jouw persoonlijkheid en karakter? Nou, wij ook niet maar misschien dat je na het lezen van deze voorbeelden jezelf er ook helemaal in herkent!
By Moniek ·
26 oktober 2021

Geweldige vintage woonschatten vind je hier

Dol op tweedehands, vintage en design speuren op rommelmarkten? wist je dat je ook in de winter prima op zoek kan naar nieuwe woonschatten voor een prikkie?