stapmaatjes gezocht

Hoe kijken singles naar WK voetbalwedstrijden?

Uit een onderzoek van de Staatsloterij kwam naar voren dat mannen liever met vrouwen erbij, dan zonder vrouwen naar WK wedstrijden kijken. Dit meldde een persbericht deze week in de aanloop naar het WK  voetbal in Brazilië.

Vrouwen kijken net zo lief zonder mannen

Onder de 2400 ondervraagden blijkt dus dat mannen het gezelliger vinden wanneer het gezelschap gemengd is. Jammer voor de mannen, maar dit blijkt dit niet wederzijds. Vrouwen stellen mannelijk gezelschap niet bij voorkeur op prijs als ze naar een voetbal wedstrijd kijken van het WK.

En hoe willen singles voetbal kijken?

Wij vroegen ons af of het voor singles anders werkt. Wordt zo’n toernooi door singles gebruikt om andere singles te ontmoeten? Wordt er in vriendenclubjes afgesproken of in het café? Of geldt daar het zelfde dat vrouwen ook al zijn ze single, bij die activiteit net zo lief met alleen maar vriendinnen zijn.

Laat ons het weten. Wij zijn benieuwd.

Bron: Singlessite

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!