zin in seks

Hoe je jouw seksleven leuker maakt

Jij en je vriend houden erg van seks en vinden het superleuk om bij elkaar te zijn. Maar een beetje variatie in bed zou weer fijn zijn! Je kunt denken aan anale seks en anale spelletjes. Wil je alles weten over anale seksspelletjes en hoe je daarvan gebruik kunt maken? Lees hier verder over de anal toy en buttplugs.

De spelletjes en attributen voor anale seks zijn helemaal niet alleen bedoeld voor gay koppels maar ook voor jullie als hetero stel. De anale toys zijn gewoon een hele fijne en leuke toevoeging tijdens jullie seksavonturen. Buttplugs kun je als voorbereiding of als extraatje tijdens de seks gebruiken. Je hebt ze in een heleboel vormen en uitvoeringen en van verschillende materialen. Een normale buttplug stimuleert de prostaat bij de man en bij de vrouw geeft de druk tegen de vaginawand een aangenaam gevoel.

Veelzijdig

Als je anale seks wil gaan doen kun je de buttplug als een spannende en fijne voorbereiding zien. Neem bijvoorbeeld een buttplug met bobbels. Of eentje die vibreert. Heel spannend. Seks met gebruik van buttplug zorgt voor een fijner orgasme. Intenser omdat de plug extra stimulerend werkt. Wel eens een anaal orgasme ervaren? Ga het maar snel proberen!

Absolute beginner

Als je voor de eerste keer als beginner met een buttplug aan de gang wil gaan, kun je het beste een normale of een standaard buttplug nemen. Een gladde van siliconen zonder trilfunctie. Er is online een setje te koop met een paar verschillende afmetingen waar je lekker mee kunt experimenteren. Wanneer je al wat langer met anale seksspeeltjes bezig bent, kun je wat verder gaan en eentje kiezen met bobbels of een sieraad.

P-spot

Er zijn buttplugs speciaal voor mannen en er zijn er die helemaal voor de vrouw zijn gemaakt. Bij de mannen wordt de P-spot gestimuleerd, de prostaat. Bij de vrouw gaat het natuurlijk om de G-spot te vinden. Let er bij de aanschaf op dat je er eentje koopt waar een stop op zit; je wil niet dat hij straks in je anus verdwijnt. Als je nu niet meer kunt wachten om er een te proberen snap ik dat helemaal. Wees niet bang en koop een buttplug!

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.