ga verleiden

Hoe je een vrouw verleid

Ergens op de achtergrond weten we instinctief wel hoe we een vrouw moeten verleiden. In de praktijk zijn er echter maar weinig die de kunst van het verleiden beheersen. Het probleem is dat veel mannen domme technieken gebruiken zoals:

  • Een flauwe openingszin
  • Tig drankjes voor haar betalen
  • Veel flauwe grappen vertellen
  • Opscheppen over hun succes

En zo nu een dan, als je heel veel mazzel hebt, werken deze technieken en ga je met een vrouw naar huis. Maar we willen niet afhankelijk zijn van een mazzeltje. Sommige mannen hebben hun pogingen een vrouw te verleiden opgegeven. Omdat ze een blauwtje hebben opgelopen of om andere redenen. Waarschijnlijk was hun aanpak verkeerd, want iedereen kan leren hoe hij zelfs de meest mooie vrouwen kan verleiden.

Heb het lef – vrouwen willen dat ze je benadert

Dat klinkt misschien als een raar advies. Maar met dit in je achterhoofd is het makkelijker om op een vrouw af te stappen als je daar het lef niet voor hebt. En geloof me, veel mannen hebben het lef niet. Als je een vrouw niet durft te benaderen dan ben je bang voor wat er kan gebeuren. Bijvoorbeeld dat ze je hard uitlacht en uitmaakt voor een zielige loser.

En ja, als je lallend met 12 biertjes teveel op ineens bij een vrouw om haar nek gaat hangen om een flauwe openingszin in haar oor te schreeuwen, dan solliciteer je er naar om uitgemaakt te worden voor een zielige loser. Echter, als je een vrouw met respect en op de juiste manier benaderd dan zal ze je nooit uitlachen. Verderop in dit artikel zet ik uiteen hoe je een vrouw moet benaderen.

Niets te verliezen

Als je onderzoek doet naar welke gedachten je er van weerhouden om op een vrouw af te stappen dan zal je zien dat je eigenlijk alleen maar bang bent voor dingen die eventueel kunnen gebeuren. Maar wat heb je te verliezen als je op een vrouw afstapt?  Als ze nee zegt dan verlies je niets. Je had al niets, en nu heb je ook niets. Je hebt dus niets te verliezen.

En mocht ze nee zeggen dan ben je in ieder geval wel weer een ervaring rijker. Je kan er dus eigenlijk alleen maar bij winnen. Wellicht kan je de opgedane ervaring gebruiken om de volgende keer een iets andere benadering te proberen. Oefening baart kunst, en dat geldt zeker voor de kunst van het verleiden van vrouwen.

Leer hoe vrouwen denken

Mannen denken anders dan vrouwen. Waar mannen focussen op logica ligt de focus bij vrouwen op emoties. Dat is algemeen bekend. Desondanks zie je veel mannen vrouwen benaderen op basis van hun mannen logica. Omdat ze zich hier veilig bij voelen, ze zijn immers gewend om op deze manier te communiceren. Het probleem is alleen dat je dan geen idee hebt als het op vrouwen en hun gevoelens aankomt. Een vrouw kiest haar partner op basis van de emoties en gevoelens welke een man bij haar opwekt. Je kan een logisch “mannen gesprek” vermijden door niet over de volgende  onderwerpen te praten:

  • Werk of school; Dat is gewoon te saai
  • Politiek en religie; Kan interessant zijn maar is meestal saai met het risico op een discussie
  • Het weer; Wie geeft er nou om het weer? Het is wat het is

Waar moet je dan wel over praten?

Ga niet allerlei openingszinnen uit je hoofd leren. Het probleem van openingszinnen is dat ze vrijwel nooit tot iets leiden. En ze heeft ze toch al allemaal gehoord.

Begin over iets luchtigs, maakt niet uit wat. Vraag bijvoorbeeld haar mening over de kroeg waar jullie in staan, vraag iets over de opvallende tas die ze bij zich heeft. Gebruik altijd open vragen, het is namelijk lastig om een gesprek gaande te houden als ze met ja of nee kan antwoorden. Reageer op haar door iets leuks of grappigs terug te zeggen. Je wilt het gesprek de richting opsturen waarin je over leuke dingen kunt praten, waarbij je bij haar emoties kan opwekken. Veel vrouwen vallen voor mannen met gevoel voor humor, maak hier gebruik van!

Dit artikel werd geschreven door Vandaagvrouwenversieren.nl. Voor meer tips en adviezen die je wellicht kunnen helpen bij het verleiden van een vrouw, check je de website.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.