verliefd

Hoe je een man mee uitvraagt

Je kan het je vast niet voorstellen, maar er zijn een aantal zaken waar mannen ronduit belabberd in zijn. Dingen waardoor menige stoere vent verandert in een klein jochie. En weet je waar mannen echt heel onhandig in zijn? Vrouwen mee uitvragen. Waar ze het ook moeilijk mee hebben is de stap daarvoor. Zien dat een vrouw door een man uitgevraagd wil worden. Signalen zien ze niet. Hoe je een man zelf mee uitvraagt.

Hoe je een man mee uitvraagt

Door een de man uitgevraagd worden waar jij al lang een oogje op hebt, dat zou mooi zijn. Maar ja. Als die man niets doet, is het dan een goed idee om maar het recht in eigen hand te nemen? Het is eigenlijk van nature zo dat een man een vrouw vraagt en niet andersom. Sommige vrouwen beginnen zich zorgen te maken als ze zelf aan de slag moeten. Ze zijn bang dat ze “makkelijk” of “goedkoop” overkomen. Hier volgen een aantal tips vanuit mannen oogpunt.

Tip 1: Begrijp zijn diepste angst

Mannen vragen niet zo snel iemand uit. Mannen willen graag overkomen als ijsberen. Haast onsterfelijk groot en flink bestand tegen de kou. Op het moment dat een man jou uitvraagt, dan kan jij dat imago met 1 woordje om zeep helpen. Welk woordje dat is? “Nee.” Mannen maken zich zorgen over wat de buitenwereld van hen vindt. De enige oplossing is jou niet te vragen.

Tip 2: Laat merken dat je interesse hebt

We hebben inmiddels empirisch vastgesteld dat mannen trage lafbekken zijn. Die met drank op ineens een stuk meer durven. Alcohol dempt angstgevoelens en beïnvloedt het beoordelingsvermogen. Het zorgt ervoor dat een man zich minder zorgen maakt om wat er op zijn pad komt. Moedig hem subtiel aan. Door te laten merken dat je geïnteresseerd in bent. Dat je er op zit te wachten dat hij je uitvraagt. Je zult daarom botter moeten zijn dan je tegen je vriendinnen bent, om aandacht te trekken.

Tip 3: Geef hem het idee dat het zijn idee is

Door de subtiele hint zal de man die je op het oog hebt denken: “Dit is mijn kans om een echte man te zijn! Ik stel voor om dit samen met haar te gaan doen! Dat zal ze leuk vinden!” Je wilt niet dat hij gaat protesteren omdat jij te assertief bent. Sommige mannen hebben dat, zelfs als ze zelf te laf zijn om geen actie te ondernemen. Maar 9 van de 10 subtiele hints vallen mannen simpelweg niet op. Geef dus veel hints. Laat hem merken dat hij grote winkansen heeft en een laag risico op afwijzing.

Tip 4: Geef hem een laatste kans

“Ik ken je eigenlijk al heel lang en we hebben altijd gezellig samen! Uit gegaan of elkaar versierd hebben we nooit. Waarom niet?” Ten eerste kom je er zo achter of hij je misschien niet leuk vindt. Ten tweede geef je hem de kans om er alsnog voor te gaan als hij je wel leuk vindt. Ten derde kom je er ook achter als hij het wil, maar er bezwaren zijn. Misschien is hij verlegen, of is er iets anders dat hem in de weg zit. Ten vierde krijg je een duidelijk antwoord.

Tip 5: Maak jezelf aantrekkelijk 

Je kent een man goed en je weet wat hij leuk vindt. Je kunt voorstellen om samen nieuwe dingen te proberen die met zijn interesse te maken hebben. Je kunt zoveel mogelijk tijd met hem doorbrengen als je wilt. Maar als je geen aantrekkelijke indruk maakt, kun je het wel vergeten. Mannen worden niet verliefd op jou voordat ze je aantrekkelijk vinden. Dat betekent heus niet dat je een 10 hoeft te zijn. Goed voor jezelf zorgen, niet verslonzen en je vrouwelijk kleden is vinden meeste mannen belangrijk.

Bron: Mannengeheim

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.