vrouw versieren

Hoe een vrouw versieren: 6 tips

Als je om je heen kijkt lijkt het bij andere zo eenvoudig. Ze gaan een avondje uit en versieren een vrouw. Je staat erbij en kijkt ernaar. Op de een of andere manier wil het bij jou niet vlotten. Aan leuke vrouwen geen gebrek, tijdens het uitgaan, op een feest, in het café of bij de winkel en tijdens je wandeling door het park. Maar het lijkt wel of ze jou niet zien staan. Hoe kan dat nou?

1# Versier geheim

We zullen je een geheim uit de doeken doen. Vrouwen versieren gaat helemaal niet om de juiste ‘openingszin’ of om de perfecte versiertruc uit je hoge hoed te toveren. Niet? Nee, echt niet.  Vrouwen vinden het doorgaans erg leuk om aandacht te krijgen. Of dat nou in de vorm van een oprecht gemeend complimentje is of met een grappig gestelde vraag. Het gaat om het woordje oprecht. Vrouwen krijgen bovenal graag het gevoel dat de man in kwestie in haar geïnteresseerd is. Niet in iedere vrouw die zich in een straal van pak ‘m beet 200 meter bevindt.

2# Zelfvertrouwen

Waar vrouwen ook van houden is mannen die zelfverzekerd over komen. Niet arrogant. Dat is weer een ander verhaal en doorgaans een ontzettende afknapper. Nee, als man een natuurlijk zelfvertrouwen uitstralen geeft vrouwen het signaal dat je stevig in je schoenen staat, weet wat je wilt in het leven en happy bent met jezelf. Dat vinden ze fijn. Het geeft een gevoel van rust en het idee dat ze zich bij jou gelijkwaardig, gelief en geborgen kunnen voelen.

3# Onaantrekkelijk

Vrijwel geen enkele vrouw valt namelijk op een man die uitstraalt dat hij wanhopig op zoek is naar een vrouw. Je wekt daarmee de indruk dat je zonder een vrouw in je leven helemaal niet gelukkig bent. Dat laatste is voor vrouwen ronduit onaantrekkelijk. Single vrouwen zoeken, een uitzondering daargelaten, geen nieuw “zorgproject”. Een leuke man die zich belangstellend en gelijkwaardig opstelt is daarentegen heel aantrekkelijk.

4# Succesvol vrouwen versieren

Succesvol vrouwen versieren is dus geen truc. Je hoeft geen cursus te volgen waarin je allerlei pick-up lines uit je hoof moet leren. Het heeft alles te maken met je zelfbeeld en het zelfvertrouwen dat je uitstraalt. Ja, ja denk je nu. Ik ben van nature geen George Clooney of Brad Pitt dus… Nou weet je, de meeste dames zijn ook geen Angelina Jolie. Toch? Daar gaat het helemaal niet om.

5# Uiterlijk

Natuurlijk, het oog wil ook wat dus let op je houding (hangende schouders komen niet echt aantrekkelijk over) en mest je kledingkast eens uit met een goede vriendin of je zus. Koop eens een ander geurtje, bezoek een goede kapper, een beetje investeren in je uiterlijk kan echt geen kwaad.

6# Vragen staat vrij

Dat gezegd hebbende, als je een leuke dame ziet die je echt de moeite waard lijkt, stel haar eens een vraag. En dan bedoelen we niet “kom jij hier vaker…” maar meer in de geest van “weet jij hier toevallig een leuk, betaalbaar restaurantje in de buurt”, of mijn vriend en ik zijn op zoek naar een leuk café waar we ook wat kunnen kletsen, ken jij er toevallig eentje”? Je zult zien dat het ijs dan al heel snel gebroken is. Sterker nog, als jij uitstraalt dat je niet wanhopig op zoek bent, dikke kans dat ze jou aanspreekt!

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.