cadeau tips sint kerst

Hoe breng jij de kerstdagen door?

Singles en kerst. Niet altijd een gelukkige combinatie, maar je kunt er simpelweg niet omheen. De een verlangt naar het optuigen van de kerstboom met de kids, de ander heeft er echt geen (kerst)bal zin in en vlucht het liefst het land uit. 

Singles met de kerstdagen

Natuurlijk, ook als je single bent en geen kids hebt zijn er genoeg alternatieven om er een sfeervolle en gezellige kerst van te maken. Misschien schuif je lekker aan het kerstdiner met familie of heb je met een leuke club vrienden afgesproken. Voorzichtig aan het daten? Wie weet, zitten jullie samen wel onder de boom dit jaar. Nog op zoek naar een nieuwe liefde en geen zin in een eenzame kerst? Dan kijk je even bij ons lastminute stappenplan.

Samen met singles

Heb je allemaal geen zin in de verplichte kerstnummers dit jaar, dan bieden onze sublieme kerst tips voor singles vast uitkomst! En is het je eerste kerst met de kinderen na de scheiding, dan hebben we 4 broodnodige tips voor alle single papa’s en mama’s .

Wat zijn jouw plannen voor de kerst?

Heb jij al plannen gemaakt voor de kerstdagen? Dan zijn we heel benieuwd hoe jij ze gaat doorbrengen. Vertel het ons in deze korte poll!

[wpsqt name=”Hoe breng jij de kerst door dit jaar” type=”poll”]

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.