Singles en kerst. Niet altijd een gelukkige combinatie, maar je kunt er simpelweg niet omheen. De een verlangt naar het optuigen van de kerstboom met de kids, de ander heeft er echt geen (kerst)bal zin in en vlucht het liefst het land uit. 

Singles met de kerstdagen

Natuurlijk, ook als je single bent en geen kids hebt zijn er genoeg alternatieven om er een sfeervolle en gezellige kerst van te maken. Misschien schuif je lekker aan het kerstdiner met familie of heb je met een leuke club vrienden afgesproken. Voorzichtig aan het daten? Wie weet, zitten jullie samen wel onder de boom dit jaar. Nog op zoek naar een nieuwe liefde en geen zin in een eenzame kerst? Dan kijk je even bij ons lastminute stappenplan.

Samen met singles

Heb je allemaal geen zin in de verplichte kerstnummers dit jaar, dan bieden onze sublieme kerst tips voor singles vast uitkomst! En is het je eerste kerst met de kinderen na de scheiding, dan hebben we 4 broodnodige tips voor alle single papa’s en mama’s .

Wat zijn jouw plannen voor de kerst?

Heb jij al plannen gemaakt voor de kerstdagen? Dan zijn we heel benieuwd hoe jij ze gaat doorbrengen. Vertel het ons in deze korte poll!

[wpsqt name=”Hoe breng jij de kerst door dit jaar” type=”poll”]

2 reacties

  1. hm als alle alleen thuis singles nou eens de dagen met elkaar zouden doorbrengen kan het toch een hele leuke kerst worden

  2. Kerst vier ik gezellig met familie en oud en nieuw vier ik dit jaar met vrienden.

Reacties zijn gesloten.