baard vies toilet

Hippe baard is net zo vies als wc

Baardmannen opgelet. Ook al ben je reuze trots op je zorgvuldig gekweekte hipsterbaard(je) en kan je er maar moeilijk afstand van doen, die beharing op je gezicht is net zo smerig als je toilet! Uit onderzoek van een Amerikaanse microbioloog blijkt dat een baard doorgaans niet zo fris is en nog meer bacteriën kan bevatten dan een vieze wc.

Baardmonsters

Microbioloog John Golobic van Quest Diagnostics in New Mexico, heeft voor zijn onderzoek monsters genomen van baarden van willekeurige mannen. “Normaal gesproken ben ik niet snel verbaasd, maar dit keer wel,” zegt Golobic”.

Ontsmetten

Als dezelfde hoeveelheid bacteriën in de waterleiding zou zitten, dan zouden we die stilleggen en ontsmetten,” zegt de wetenschapper. “Dit soort dingen vind je in ontlasting.” Om hun baard schoon te houden, raadt Golobic mannen aan om hun baard zo min mogelijk aan te raken.

 

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

aantrekkelijke mannen
By Moniek ·
25 oktober 2021

Handige verzorgingstips van mannen voor vrouwen

Het ligt niet zo voor de hand misschien, maar vrouwen kunnen op het gebied van beauty en verzorging nog beste wat leren van mannen. Deze bruikbare tips zijn reuze handig en voor vrouwen een groot pluspunt: ze kosten maar weinig tijd!
By Tijmen ·
25 oktober 2021

Tijd over? Bouw aan jezelf!

pizza
By Margret ·
22 oktober 2021

Singles recept: Pizza quattro stagione casa mia

Samen koken is bij singles een geliefde bezigheid, het is een goede manier om die ander te leren kennen. Maak samen pizza, dan heb je iets om handen, tijdens de kennismaking.
kinderwens
By Margret ·
13 oktober 2021

Single vrouwen en kinderwens

Bij single vrouwen gaat naast de leeftijd ook het wel of niet hebben van een partner meespelen bij een kinderwens. Er zijn daarnaast ook vrouwen die gewoon geen kind willen.
tips spannend voorspel
By Margret ·
29 september 2021

Vrouw verkiest ander lingerie dan haar man

Er zullen ongetwijfeld vrouwen zijn die het opwindend vinden van hun partner een mooi lingerie setje te krijgen. Persoonlijk vind ik het prettig dit kledingstuk zelf uit te zoeken en vooral goed te passen. Blijkbaar ben ik als vrouw niet de enige die daar zo over denkt.
mosselen uit de wok voor 1
By Moniek ·
15 september 2021

Singlesrecept: gewokte mosselen op z’n Monika’s

Persoonlijk ben ik dol op mosselen. Uit de pan, lekker gegratineerd uit de oven maar tegenwoordig maak ik ze heel vaak in de wok. Heerlijk! Na tal van recepten te hebben geprobeerd heb ik er zelf eentje in elkaar gedraaid die ik echt het allerlekkerste vind.