baard vies toilet

Hippe baard is net zo vies als wc

Baardmannen opgelet. Ook al ben je reuze trots op je zorgvuldig gekweekte hipsterbaard(je) en kan je er maar moeilijk afstand van doen, die beharing op je gezicht is net zo smerig als je toilet! Uit onderzoek van een Amerikaanse microbioloog blijkt dat een baard doorgaans niet zo fris is en nog meer bacteriën kan bevatten dan een vieze wc.

Baardmonsters

Microbioloog John Golobic van Quest Diagnostics in New Mexico, heeft voor zijn onderzoek monsters genomen van baarden van willekeurige mannen. “Normaal gesproken ben ik niet snel verbaasd, maar dit keer wel,” zegt Golobic”.

Ontsmetten

Als dezelfde hoeveelheid bacteriën in de waterleiding zou zitten, dan zouden we die stilleggen en ontsmetten,” zegt de wetenschapper. “Dit soort dingen vind je in ontlasting.” Om hun baard schoon te houden, raadt Golobic mannen aan om hun baard zo min mogelijk aan te raken.

 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!