Tinder

Hilary Duff dol op Tinder

Ook actrice Hilary Duff heeft Tinder ontdekt. Ze zit sinds een paar dagen op de datingapp en heeft dinsdagavond al haar eerste afspraakje. Dat vertelde de 27-jarige in het radioprogramma Valentine in the Morning, zo meldt E! Online.

Multi dating

Dat haar eerste date niet bekend is bij het publiek, vindt Hilary een uitkomst. “Dankzij Tinder kan ik eindelijk met een ‘normaal’ iemand afspreken.” Hij is overigens niet de enige kaper op de kust. Hilary swipet er flink op los en heeft momenteel met een stuk over negen mannen contact via de datingapp. “Het is superverslavend”, aldus Hilary.

Uit met Hilary

Voor mannen die graag met haar uit willen heeft Hilary alvast een tip. “Iemand die een foto van zijn gespierde bovenlichaam deelt, krijgt van mij geen aandacht.”

Scheidingspapieren

Hilary Duff heeft een zoontje van drie met haar ex Mike Comrie. Duff en Comrie trouwden in 2010 en gingen in januari 2013 uit elkaar. Even leek het erop dat de actrice en de voormalig ijshockeyprof hun huwelijk nog een tweede kans wilden geven, maar Hilary vroeg afgelopen februari alsnog de scheidingspapieren aan.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam