uitgaanstips 50+ singles

Hij vindt jou leuk

Je bent uit eten met een date of een avondje stappen, maar je weet niet zeker of hij je leuk vindt. Zou jij willen weten welke signalen duidelijk maken dat hij jou meer dan leuk vindt? Hij gaat zich daar namelijk naar gedragen en dan kun jij al sneller merken dat het wel snor zit. Wanneer jij hem dan ook leuk vindt, is dat mooi meegenomen.

Hij vindt jou leuk

Heb jij al vaker je neus gestoten, dan maakt je dat bij een nieuwe date een beetje onzeker. Dat is niet raar. Mogelijk helpt het je in je zelfvertrouwen wanneer je meteen de eerste positieve

1.  Dichterbij dan nodig

Hij leunt naar je toe. Hij buigt zijn bovenlijf in jouw richting als je tegen hem praat.

2. Richting jou

Hij kan z’n ogen niet van je afhouden tijdens het eten, het drinken of het dansen. Zie je zijn blik regelmatig voor langere tijd door de ruimte dwalen dan is hij verlegen of niet bijzonder geïnteresseerd.

3. Hij volgt je

Stel jullie zijn uit eten en jij loopt even naar het toilet. Als hij je aantrekkelijk vindt kijkt hij naar je (billen) terwijl je wegloopt. Draai je eens om en kijk of hij kijkt. Betrap je hem, beantwoordt dan zijn blik met een glimlach. Zie het als een compliment!

4.  Hij praat over seks

Als hij jou aantrekkelijk vindt gaat hij op een bepaald moment tijdens de date over seks praten, omdat hij dit op een zeker moment graag met je wil.

5.  Hij raakt je aan

Hij strijkt een lok uit je gezicht, legt zijn hand op jouw hand, slaat een arm om je middel om te testen hoe jij daarop reageert. Als jij het toelaat, geef je aan dat het oké is als hij je aanraakt en zal er waarschijnlijk later op de avond gezoend worden.

6.  Hij heeft het over ‘we’

Laten ‘we’ eens naar die voorstelling gaan. Hij probeert het gewoon, past dat “wij” idee aan alsof het een nieuw paar schoenen in de winkel is. Hij probeert het gewoon om te kijken hoe het voelt en hoe jij erop reageert. Ben jij ook enthousiast hierover, dan is het aan jou om op dit moment meteen een tweede date te plannen.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.