sinterklaas kinderen

Hij komt, hij komt, de lieve goede Sint

“Hij komt, hij komt, de lieve goede Sint, mijn beste vriend, jouw beste vriend, de vriend van ieder kind,” zal het vanavond in menig huiskamer klinken.

Vooral de kinderen hebben al weken uitgekeken naar deze avond. Pepernoten en marsepein, chocomelk drinken en uren wachten voor het raam totdat er iemand op de deur bonst dat de zak van Sinterklaas weer klaarstaat. Het blijft spannend.

Hulp sinterklazen

Maar met al die lieve kindertjes in Nederland begrijpen we goed dat de echte Sinterklaas niet langs alle deuren kan gaan om zijn zak met cadeautjes klaar te zetten. Daarom heeft hij het afgelopen jaar veel hulp-Sinterklazen gerekruteerd die hem vanavond helpen bij het rondbrengen van alle iPads, iPods en de spellen.

Dat er ook hulp sinterklazen zijn die misbruik van de situatie maken, is verwerpelijk maar waar. Let dus op vanavond. Laat je huis niet te duidelijk onbemand achter.

Bron: WTF

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

sexy kleding
By Moniek ·
6 december 2021

Waarom je een koukleum bent

Het zijn barre tijden. Althans voor de koukleumen onder ons. Heb jij de verwarming ook altijd op standje ‘bejaardentemperatuur’ staan in de winter? Pak jij je driedubbel in voordat je het huis verlaat? Je bent enige niet.
niet alles draait om geld
By Moniek ·
1 december 2021

Sparen moeilijk? Tips waarmee het jou ook lukt!

Los van allerlei aantrekkelijke ‘koopjes’ heb je soms ook onverwachte kosten. Maar met deze tips gaat het je volgende maand vast lukken!
daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.
sinterklaasavond alleenstaande ouder
By Tijmen ·
8 november 2021

Tips voor een heerlijk avondje Sinterklaas

Sint zat te denken wat hij dit jaar moest schenken... Wij helpen je op weg met de leukste cadeautips en, niet onbelangrijk, het perfecte Sinterklaasgedicht!
By Tijmen ·
29 oktober 2021

Single zijn is je kracht

hutspot
By Margret ·
28 oktober 2021

Singlesrecept: originele Leidse hutspot voor Leidse singles

Met het oog op Leidens Ontzet op 3 oktober een zeer bijpassend recept, min of meer afgestemd op singles. Origineel recept was berekend op groot gezin van 4 eeuwen terug.