hij gaat voor jou
31 May 2016

Hij gaat helemaal voor jou

Bekruipt jou soms de onzekerheid over je vriend of partner? Niet dat het niet goed gaat tussen jullie. Misschien voelt het juist wel te goed om waar te zijn. De garantie dat je relatie altijd zo blijft, kan niemand je geven. Er zijn echter wel signalen te herkennen dat het aan je vriend niet zal liggen, dat hij helemaal voor jou gaat.

Hij gaat helemaal voor jou

Helaas is er geen wonderformule te ontdekken die uitsluitsel geeft over jullie relatie, wel zijn er minimaal 8 signalen te herkennen, dat jouw partner helemaal voor jou gaat.

1. Volledig toegewijd

Vooral in moeilijke tijden zul je merken dat hij niet weggaat en zich volledig op jou en jullie relatie richt. Misschien hoorde je wel eens over toegewijde echtgenoten, die bestaan dus echt.

2. Problemen niet uit de weg

Hij gaat problemen niet uit de weg. Wanneer hem iets dwarszit dan zal hij dat op een rustige en respectvolle manier met je bespreken. Ook als dat iets betreft uit jullie relatie zal hij dat naar voren brengen. Dit een goed teken, want hij wil er blijkbaar aan werken.

3. Aandacht voor kleine dingen

Hij is attent. Het is toch prettig dat er eens een een bosje bloemen op tafel staat of een ontbijtje als jij moet werken en hij vrij is. Of een opgeruimde keuken vinden bij thuiskomst is ook erg aangenaam. Een teken dat hij zijn best voor je doet.

4. Wijs advies

Heb je goede raad nodig, dan weet hij je altijd van goed en objectief advies te voorzien, Het maakt niet uit in welke situatie jij je ook bevindt.  Dat voelt prettig en vertrouwd.

5. Goed voelen

Wanneer je merkt dat hij altijd zijn best doet om jou een goed gevoel te bezorgen, dan kun je er van uit gaan dat hij niet zomaar uit jullie relatie zal stappen. Hij zal zijn best doen te tonen waarom hij je mooi vindt, dat is goed voor jouw zelfvertrouwen, en hij meent het nog ook.

6. Jouw probleem is zijn probleem

Niet dat hij jou is alles gelijk zal geven, maar hij staat wel altijd aan jou kant. Hij probeert met je mee te leven en zal zelfs proberen jouw probleem op te lossen alsof het zijn eigen probleem is.

7. Hij lacht om jouw fouten

Ook al doe je iets verkeerd in jullie relatie, dan zal hij er altijd van uit gaan dat dit nooit jouw bedoeling geweest is. Hij zal het een soort van weglachen ook al heb je hem per ongeluk toch gekwetst. Hij verwacht nooit dat jij hem expres pijn zult doen.

8. Eigen fouten wel serieus

Jij kunt niets fout doen, maar hij daarentegen wel. Wanneer dit gebeurt dan neemt hij zich dat enorm kwalijk. Hij zal er alles aan doen om het goed te maken.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Langeafstandsrelatie; hoe werkt dat?

Je hoort er steeds vaker over; een relatie met iemand in...

Te veel bliepjes op de smartphone

Het hoge bezit leidt tot een veelvuldig gebruik van de smartphone....

De beste keus voor een eerste date

Je bent al een tijd met iemand aan het praten, mailen,...

Deze 7 lessen maken je wijzer over relaties

Heel veel mensen dromen van een liefde voor altijd; en toch...

Al wandelend de liefde van je leven vinden

Naast het vinden van je grote liefde ook een bijdrage doen...

singlessite gidsen

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

advertentie