dating app blowen

High There: Dating app voor blowers

Voor iedere single die op zoek is naar een nieuwe liefde is er wel een passende dating app te vinden. Of je nu op zoek bent naar een minnaar, hogeropgeleide date, een heuse knapperd of naar iemand die graag een jointje rookt.

Blowers date

High There is een nieuwe dating app die lijkt op Tinder. Gebruikers maken een profiel aan en kunnen door potentiële kandidaten bladeren die zich in de buurt bevinden. Een groot verschil met de overige apps is dat High There geschikt is voor singles die zich willen laten koppelen op basis van hun voorkeur voor marihuana.

Gebruik cannabis

Hoewel de meeste mennsen marihana roken met een joint, kun je het ook gebruiken via een verdamper, een kopje thee of een stukje spacecake. High There brengt in kaar hoe mensen het gebruiken en koppelt je dus op basis van die voorkeur(en).

Energielevel

De uitwerking van cannabis kan van persoon tot persoon verschillen. Gebruikers van de app kunnen daarom aangeven hoe hun energielevel is wanneer ze high zijn. Op die manier wordt  voorkomen dat bankhangers gekoppeld worden aan menen die er juist een energie boost van krijgen.

Mislukte date

De app kwam tot stand nadat de oprichter Todd Mitchem een date had die op niets uitliep nadat de dame erachter kwam dat hij weleens wiet rookte. Hij benadrukt dat de app niet alleen bedoeld is als dating ap maar ook als sociaal netwerk voor blowers om tips te delen of gewoon vrienden te maken.

Beschikbaar

De app is momenteel alleen beschikbaar in 23 staten in de USA waar cannabisgebruik voor medicinale redenen is toegestaan. Mitchem wil de app ook uitbrengen in Canada en andere landen. De app is alleen beschikbaar voor Android, een iOS versie is in de maak.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

koffiehoek
By Margret ·
18 oktober 2021

Gratis dating in de koffiehoek

Per dag brengen veel werknemers een kwartier door in de koffiehoek van het bedrijf. Koffie leidt tot inspiratie, maar als je het handig aanpakt kan het een vorm zijn van gratis dating.
5 date tips niet opvolgen
By Margret ·
4 oktober 2021

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.
vragen en antwoorden vliegen
By Margret ·
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britannië hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
gratis date scoren
By Margret ·
20 september 2021

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen.
date tips
By Moniek ·
5 september 2021

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!
daten december coach
By Margret ·
9 augustus 2021

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit Californië tijdens zijn 'sexperiment' aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate 'nee' als antwoord.