dating app blowen

High There: Dating app voor blowers

Voor iedere single die op zoek is naar een nieuwe liefde is er wel een passende dating app te vinden. Of je nu op zoek bent naar een minnaar, hogeropgeleide date, een heuse knapperd of naar iemand die graag een jointje rookt.

Blowers date

High There is een nieuwe dating app die lijkt op Tinder. Gebruikers maken een profiel aan en kunnen door potentiële kandidaten bladeren die zich in de buurt bevinden. Een groot verschil met de overige apps is dat High There geschikt is voor singles die zich willen laten koppelen op basis van hun voorkeur voor marihuana.

Gebruik cannabis

Hoewel de meeste mennsen marihana roken met een joint, kun je het ook gebruiken via een verdamper, een kopje thee of een stukje spacecake. High There brengt in kaar hoe mensen het gebruiken en koppelt je dus op basis van die voorkeur(en).

Energielevel

De uitwerking van cannabis kan van persoon tot persoon verschillen. Gebruikers van de app kunnen daarom aangeven hoe hun energielevel is wanneer ze high zijn. Op die manier wordt  voorkomen dat bankhangers gekoppeld worden aan menen die er juist een energie boost van krijgen.

Mislukte date

De app kwam tot stand nadat de oprichter Todd Mitchem een date had die op niets uitliep nadat de dame erachter kwam dat hij weleens wiet rookte. Hij benadrukt dat de app niet alleen bedoeld is als dating ap maar ook als sociaal netwerk voor blowers om tips te delen of gewoon vrienden te maken.

Beschikbaar

De app is momenteel alleen beschikbaar in 23 staten in de USA waar cannabisgebruik voor medicinale redenen is toegestaan. Mitchem wil de app ook uitbrengen in Canada en andere landen. De app is alleen beschikbaar voor Android, een iOS versie is in de maak.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam