liegen

Hierover liegt men het meest op een eerste date

Vanavond heb je je eerste date en het zweet breekt je uit. Je moet en zal een goede indruk maken op de ander. Ook al betekent dat dat je misschien een leugentje om bestwil moet vertellen. Herkenbaar? Je bent niet alleen. Hierover liegen mensen het meest op een eerste date.

Vrouwen

Maar liefst 45% van de vrouwen liegt over het aantal bedpartners dat ze heeft gehad. Op zich niet verbazend, maar nummer twee is dat wel. Een op drie liegt immers over haar gewicht. Hoe komt dat zelfs ter sprake tijdens een eerste date? We hopen alvast dat mannen er niet gewoon rechtuit naar vragen. Ongeveer een vrouw op de vier liegt over haar woonsituatie en inkomen. Opvallend is ook dat maar liefst 20% niet eerlijk is over haar relatiestatus…

Mannen

Net zoals bij de vrouwen staat ook bij de mannen het aantal seksuele partners op een: 45% neemt de waarheid niet zo nauw. Inkomen is voor mannen blijkbaar een stuk belangrijker, aangezien 38% wat dat betreft de waarheid verdoezelt. Net zoals de vrouwen liegt ongeveer een op vijf over zijn relatiestatus. Het mag wellicht niet verbazen dat slecht 12,5% van de mannen liegt over zijn gewicht – een stuk minder dan bij de vrouwelijke helft van de bevolking.

Bron Metro

Francien

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.
online shoppen singles day
By Linda ·
25 december 2021

Online daten met behulp van VPN

vrouwen seks met elkaar
By Francien ·
22 december 2021

Mannenhart op hol door stem van vruchtbare vrouw

Vruchtbare periode bij een vrouw doet haar stem veranderen in een aantrekkelijker stemgeluid. Handig om je date in deze periode te plannen.
onder de kerstboom
By Francien ·
8 december 2021

Grootste reden om te daten in december

In december alleen zijn dat wil niemand, zo lijkt. Ben je nog niet bekomen van je liefdesverdriet, ga dan toch gewoon daten. Meer breken dan je reeds gebroken hart kan niet.
woede gezondheid
By Francien ·
29 november 2021

10 vreselijke date afknappers

Ben je nog op zoek naar die ene ware en druk aan het daten? Let dan even op! Want uit onderzoek van Singlessite.nl blijkt dat je op z’n minst fris en fruitig voor de dag moet komen. Naar zweet ruiken is de vreselijkste afknapper tijdens een eerste date.