liegen

Hierover liegt men het meest op een eerste date

Vanavond heb je je eerste date en het zweet breekt je uit. Je moet en zal een goede indruk maken op de ander. Ook al betekent dat dat je misschien een leugentje om bestwil moet vertellen. Herkenbaar? Je bent niet alleen. Hierover liegen mensen het meest op een eerste date.

Vrouwen

Maar liefst 45% van de vrouwen liegt over het aantal bedpartners dat ze heeft gehad. Op zich niet verbazend, maar nummer twee is dat wel. Een op drie liegt immers over haar gewicht. Hoe komt dat zelfs ter sprake tijdens een eerste date? We hopen alvast dat mannen er niet gewoon rechtuit naar vragen. Ongeveer een vrouw op de vier liegt over haar woonsituatie en inkomen. Opvallend is ook dat maar liefst 20% niet eerlijk is over haar relatiestatus…

Mannen

Net zoals bij de vrouwen staat ook bij de mannen het aantal seksuele partners op een: 45% neemt de waarheid niet zo nauw. Inkomen is voor mannen blijkbaar een stuk belangrijker, aangezien 38% wat dat betreft de waarheid verdoezelt. Net zoals de vrouwen liegt ongeveer een op vijf over zijn relatiestatus. Het mag wellicht niet verbazen dat slecht 12,5% van de mannen liegt over zijn gewicht – een stuk minder dan bij de vrouwelijke helft van de bevolking.

Bron Metro

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam