Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
reistrends
28 januari 2018

Hier woon jij in het buitenland het fijnst volgens je sterrenbeeld

Heb je het helemaal gehad met het Nederlandse klimaat? Dan zou je kunnen overwegen om een tijd naar het buitenland te gaan. Wat dan de beste plek is om te wonen? Volgens je sterrenbeeld zou je hier naartoe moeten verhuizen:

Ram – New York, Amerika

New York is voor jou de ideale stad om te wonen. Waarom? Je bent erg ambitieus en in deze stad kun je al je dromen waar maken. Verder is er altijd wel wat te doen in deze stad, dus van vervelen geen sprake.

Stier – Cornwall, Engeland

Dit magische deel van Engeland kent een prachtige natuur: zowel de kust als het binnenland zijn adembenemend mooi. Daarnaast is het tempo iets trager, wat precies bij jou past.

Tweelingen – Californië, Amerika

Hou je wel van een feestje? Dan is Californië de place to be. De mensen zijn hier jong, levendig en altijd wel in voor een avondje uit. Je zult hier dus dezelfde soorten mensen tegenkomen als jij. Daarnaast is Californië dé plek waar je je fantasie de vrije loop kunt laten gaan: laat je inspireren en kom tot nieuwe ideeën.

Kreeft – Ierland

Ierland heeft iets mysterieus en magisch, net als jij. Een perfecte match dus. Verder vind je het belangrijk dat er strand in de buurt is, en dat heb je in Ierland meer dan genoeg!

Leeuw – Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

In Dubai is alles net wat groter en luxer en dat is precies wat jij leuk vindt. Daarnaast is er strand, stad én is het er altijd mooi weer. Wat wil een mens nog meer?

Maagd – Berlijn, Duitsland

In Duitsland is men over het algemeen erg precies en efficiënt, net als jij. Daarnaast zul je hier leren minder streng voor jezelf te zijn en kun je hier een geweldige toekomst opbouwen.

Weegschaal – Sevilla, Spanje

Sevilla is met zijn prachtige architectuur en heerlijk eten echt een stad voor jou. De zon schijnt er (bijna) altijd en het is er heerlijk warm, dus lijkt het net alsof je altijd op vakantie bent.

Schorpioen – Las Vegas, Amerika

What happens in Vegas stays in Vegas: in deze stad kun je helemaal losgaan, zonder dat iemand van het thuisfront hier van af weet. Of je nou wilt feesten, gokken of gewoon wilt genieten van het lekkere weer: het is aan jou.

Boogschutter – Copacabana – Brazilië 

In jouw leven bestaan er het liefst zo min mogelijk saaie momenten. Iedere dag is een feestje. En het leven? Dat moet je vieren!  Pluk de dag, geniet en maak je geen zorgen over de dag van morgen. Geen betere plek dus om te wonen dan aan de Copacabana van Brazilië.

Steenbok – Canada

Als een echte natuurliefhebber is er geen betere plek om te wonen dan Canada. Denk: hoge, eeuwenoude bergen mét sneeuw, gletsjermeren en talrijke Nationale Parken.

Waterman – Tokio, Japan

In Tokio is altijd genoeg te beleven, dus je zult je er niet snel vervelen. Verder zijn de mensen beleefd en behulpzaam. En laat dat nou net de eigenschappen zijn die jij heel belangrijk vindt bij anderen.

Vissen – Bali, Indonesië

Op Bali heb je genoeg stranden en heerlijke spa’s. Je kunt er dus echt lekker tot rust komen. Daarnaast is dit een perfecte plek om je innerlijke spiritualiteit te ontdekken.

Verhuizen naar het buitenland voor jou geen optie? Dan kun je altijd nog op een fantastisch mooie reis gaan natuurlijk!

Bron: Prima

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Met plezier op singlereis hangt af van deze factoren

De een besluit niet op reis te gaan, de ander bezoekt...

Tips bij het boeken van een singlevakantie

Heb je het plan opgevat om dit keer eens met een...

Als je op zoek bent naar een trouwe partner wil je kijken naar deze 3 sterrenbeelden

In een relatie is het erg belangrijk dat je je partner...

Relax to the max met deze anti-stresstips uit het buitenland

We kampen tegenwoordig al met bergen werkstress, die ons volgens gezondheidsexperts...

5 onterechte aannames over singlereizen

Vrijwel iedereen heeft een mening over singlereizen, eentje die meestal niet...

singlessite gidsen

50+ reizen gids

Met andere singles op vakantie...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Avontuur en cultuur reizen gids

Singlereizen zijn een avontuur!...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single reizen gids

Zin in een topvakantie met leuke...

Zonvakantie gids

Dol op de zon, vitamine D en op...

advertentie