naaktfoto's ex wraak

Hier wonen de meest sexy singles van Nederland

Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie is het mooiste van het land? Uit de data van bijna 350.000 geregistreerde leden van eDarling.nl, blijkt dat Utrecht de stad is waar de meest sexy singles wonen. Den Haag en Rotterdam in Zuid-Holland volgen op nummer twee en drie, terwijl in het Noorden alleen Groningen een plekje in de top 10 weet te veroveren. Singles uit Amsterdam blijven achter op de 62e plek.

Datingsite eDarling toont gegevens van 343.905 singles over het niveau van “fysieke aantrekkelijkheid”, oftewel het niveau van charme en begeerlijkheid dat ze toegeven te bezitten.

Zelfverzekerd

De Amsterdammers blijken minder zelfverzekerd te zijn dan hun reputatie doet vermoeden. Opvallend is dat Amsterdam, als enige stad in de Randstad, niet eens in de top 10 staat van de meest sexy steden in Nederland. Amsterdamse singles ranken zichzelf slechts op de 62e plek. Onzeker of verrassend bescheiden?

Terughoudend

De Utrechters daarentegen blijken juist minder terughoudend te zijn dan aanvankelijk gedacht werd. Hoewel burgemeester Van Zanen in zijn nieuwjaarstoespraak nog verklaarde dat ‘Utrechters een tikkeltje te bescheiden zijn over hun eigen stad’, zijn ze dat niet in de beoordeling van hun eigen uiterlijk. Inwoners van de Domstad geven hun uiterlijk het hoogste cijfer van alle Nederlanders.

(Boven op) de Dom vs. (O, o) Den Haag

Waar de mannen uit Utrecht graag in de spiegel kijken, zijn het bij de vrouwen vooral de Hagenaren. Zoals de De Regâhs in 2008 al zongen: de allermooiste van de hele wijde wereld zijn de meisjes uit Den Haag. De meisjes uit Den Haag ranken zichzelf eerste in termen van aantrekkelijkheid.

Hoe rijker, hoe aantrekkelijker?

In de rijkste gemeenten- Utrecht, Noord- en Zuid-Holland- blijken de meest aantrekkelijke mensen van Nederland te wonen. Bestaat er een relatie tussen de sociale status en fysieke aantrekkelijkheid? Wat bevestigd kan worden uit de verzamelde data, is dat burgers met het hoogste inkomen zichzelf als aantrekkelijker beschouwen dan diegene met een lager salarisniveau.

Wat betreft de steden die op de laagste posities staan: de singles uit Vlissingen, Gouda en Wageningen zijn het meest kritisch op zichzelf.

sexy singles nederland

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam