naaktfoto's ex wraak

Hier wonen de meest sexy singles van Nederland

Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie is het mooiste van het land? Uit de data van bijna 350.000 geregistreerde leden van eDarling.nl, blijkt dat Utrecht de stad is waar de meest sexy singles wonen. Den Haag en Rotterdam in Zuid-Holland volgen op nummer twee en drie, terwijl in het Noorden alleen Groningen een plekje in de top 10 weet te veroveren. Singles uit Amsterdam blijven achter op de 62e plek.

Datingsite eDarling toont gegevens van 343.905 singles over het niveau van “fysieke aantrekkelijkheid”, oftewel het niveau van charme en begeerlijkheid dat ze toegeven te bezitten.

Zelfverzekerd

De Amsterdammers blijken minder zelfverzekerd te zijn dan hun reputatie doet vermoeden. Opvallend is dat Amsterdam, als enige stad in de Randstad, niet eens in de top 10 staat van de meest sexy steden in Nederland. Amsterdamse singles ranken zichzelf slechts op de 62e plek. Onzeker of verrassend bescheiden?

Terughoudend

De Utrechters daarentegen blijken juist minder terughoudend te zijn dan aanvankelijk gedacht werd. Hoewel burgemeester Van Zanen in zijn nieuwjaarstoespraak nog verklaarde dat ‘Utrechters een tikkeltje te bescheiden zijn over hun eigen stad’, zijn ze dat niet in de beoordeling van hun eigen uiterlijk. Inwoners van de Domstad geven hun uiterlijk het hoogste cijfer van alle Nederlanders.

(Boven op) de Dom vs. (O, o) Den Haag

Waar de mannen uit Utrecht graag in de spiegel kijken, zijn het bij de vrouwen vooral de Hagenaren. Zoals de De Regâhs in 2008 al zongen: de allermooiste van de hele wijde wereld zijn de meisjes uit Den Haag. De meisjes uit Den Haag ranken zichzelf eerste in termen van aantrekkelijkheid.

Hoe rijker, hoe aantrekkelijker?

In de rijkste gemeenten- Utrecht, Noord- en Zuid-Holland- blijken de meest aantrekkelijke mensen van Nederland te wonen. Bestaat er een relatie tussen de sociale status en fysieke aantrekkelijkheid? Wat bevestigd kan worden uit de verzamelde data, is dat burgers met het hoogste inkomen zichzelf als aantrekkelijker beschouwen dan diegene met een lager salarisniveau.

Wat betreft de steden die op de laagste posities staan: de singles uit Vlissingen, Gouda en Wageningen zijn het meest kritisch op zichzelf.

sexy singles nederland

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

koffiehoek
By Margret ·
18 oktober 2021

Gratis dating in de koffiehoek

Per dag brengen veel werknemers een kwartier door in de koffiehoek van het bedrijf. Koffie leidt tot inspiratie, maar als je het handig aanpakt kan het een vorm zijn van gratis dating.
5 date tips niet opvolgen
By Margret ·
4 oktober 2021

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.
vragen en antwoorden vliegen
By Margret ·
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britannië hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
gratis date scoren
By Margret ·
20 september 2021

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen.
date tips
By Moniek ·
5 september 2021

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!
daten december coach
By Margret ·
9 augustus 2021

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit Californië tijdens zijn 'sexperiment' aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate 'nee' als antwoord.