dansen

Hier ontmoet je singles van je eigen leeftijd

Uitgaan als single is hartstikke leuk. Niet alleen als jonge blom van een jaartje of 20 maar zeker ook als je 30, 40 of 50 bent. Maar helemaal leuk is het wanneer je uitgaat en dan ook nog leeftijdsgenoten tegenkomt!

Want hoe jong van lichaam en geest ook, tussen tieners staan hupsen en swingen schiet natuurlijk niet op als je nieuwe singles wilt leren kennen toch? Ook al denk je nog heel aardig mee te kunnen als vijftiger, ik zweer het je, de jongere generatie kijkt je toch ietwat meelijwekkend aan. Niet doen dus. Wel doen? Lekker uitgaan, dansen en feesten met singles van je eigen leeftijd.

Hippe veertigers en vijftigers

Het leven van singles rondom de  veertig en vijftig is al lang niet meer wat het is geweest. Zaten ze pakweg een jaar of 10, 20 geleden nog vastgeplakt aan huis en haard, anno 2016 zijn het de dertigers van toen. Leuke baan, gezellige vrienden, genieten van de goede dingen des levens. Hapje, drankje en lekker uitgaan! Swingen op nummers uit de seventies en eighties kan de jeugd van tegenwoordig bijna gestolen worden, maar de ‘oudere jongere’ genieten er, al dan niet stiekem, met volle teugen van. Je hoeft niet bang te zijn dat je je leeftijd verraad als je luidkeels meezingt, want… dat doet de rest ook

Dansen en sjansen

Flirten en versieren, dat zijn de singles van veertig en vijftig ook nog niet verleerd. Sterker nog, ze hebben doorgaans wel wat levenservering en weten heel goed waar de andere sekse wel en niet blij van wordt. Sociaal gezien hebben ze hun sporen meestal wel verdiend dus een praatje aanknopen, een spreekwoordelijke knipoog, een vlot gesprek voeren, daar weten ze wel raad mee. Heb je ook zin om te dansen, flirten, socializen en nieuwe mensen te leren kennen? Dan heb je als single van in de veertig of vijftig in Nederland best wel wat keus op uitgaansgebied.

Daten & eten

Of je nu het liefst met je voetjes van de vloer gaat, liever een face tot face ontmoeting hebt in een wat rustigere omgeving of het meest geniet met een aantal gelijkgestemde singles aan een lekker diner, het is er allemaal. Voor de verschillende singlefeesten kijk je in de Singlefeesten Gids. Meer uitgaansmogelijkheden voor singles van rond de 50 vind je hier en wil je in korte tijd veel nieuwe singles ontmoeten dan ga je een avondje speeddaten. Culinair daten is in opkomst, erg leuk om in een ongedwongen setting te genieten van lekker eten én leuke mensen. Veel plezier!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.