Tinder 10 tips daten

Hier liegen singles het vaakst over op Tinder

Tinder is niet meer weg te denken en op dit moment zelfs de populairste dating-app die er bestaat. Sommige singles gebruiken de datingapp om een serieuze relatie te vinden, andere singles zoeken alleen een lekkere seksdate of vinden het gewoon leuk om een beetje te swipen tussen als die kiekjes.

Bevestiging zoeken

Toch wil iedereen leuk gevonden worden. “Zowel mannen als vrouwen gaan op zoek naar bevestiging via de app, maar dat doen ze op verschillende manieren”, aldus professor Werd Aretz van de Fresenius Hogeschool in Keulen. Zij ontdekte door eigen onderzoek dat vrouwen hun matches meer zien als een emotionele bevestiging, terwijl mannen hun bevestiging halen uit het aantal seksuele contacten dat ze scoren via Tinder.

Liegen

Om de buit binnen te halen liegt bijna iedereen wel een beetje op de dating-app. We doen ons graag iets mooier, beter, leuker voor dan we zijn. Daarom liegen we bijvoorbeeld over onze interesses, maar vooral over onze leeftijd en gewicht. De meeste fanatieke daters hebben het dan ook weleens meegemaakt: de profielfoto blijkt jaren oud en je date is inmiddels toch wel een stukje dikker en grijzer geworden.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam