Hier kijken vijftigplussers het meeste naar uit in het post-coronatijdperk

Met de start van de vaccinatiecampagne krijgen we stilaan weer zich op een ‘normaal’ leven. Zodra vijftigplussers gevaccineerd zijn, kijken ze er het meeste naar uit weer onbeperkt af te kunnen spreken met familie en vrienden. Ook daten en horecabezoeken staan hoog op de lijst. 

Dat blijkt uit onderzoek van 50plusmatch onder 759 respondenten. 78% zegt het meeste uit te kijken naar weer onbeperkt af te kunnen spreken met familie en vrienden, gevolgd door daten (71%) en horecabezoeken (69%). Veel ondervraagden kijken ook uit naar uitstapjes (67%) en vakanties en reizen (66%). Toch denkt 54% dat we niet terug zullen gaan naar het normale.

Vaccineren

Van de ondervraagden zegt dat 81% zich zal laten vaccineren tegen COVID-19. 44% zou graag zien dat vaccinatie verplicht wordt.

Daten

Van de respondenten zegt 81% minder dates te hebben gehad dan het jaar ervoor. De grootste groep (57%) zegt geen fysieke date gehad te hebben sinds de start van de coronamaatregelen. Bij een fysieke date hield twee derde wel de anderhalve meter afstand aan.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Vijf tips voor de perfecte date
By danny@db-online-marketing.nl ·
2 oktober 2023

Indruk maken op je date: Tips voor een succesvolle eerste indruk

Zo kies je de juiste parfum voor een eerste date
By Redactie ·
29 mei 2023

Zo kies je de juiste parfum voor een eerste date

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen