Hier kijken vijftigplussers het meeste naar uit in het post-coronatijdperk

Met de start van de vaccinatiecampagne krijgen we stilaan weer zich op een ‘normaal’ leven. Zodra vijftigplussers gevaccineerd zijn, kijken ze er het meeste naar uit weer onbeperkt af te kunnen spreken met familie en vrienden. Ook daten en horecabezoeken staan hoog op de lijst. 

Dat blijkt uit onderzoek van 50plusmatch onder 759 respondenten. 78% zegt het meeste uit te kijken naar weer onbeperkt af te kunnen spreken met familie en vrienden, gevolgd door daten (71%) en horecabezoeken (69%). Veel ondervraagden kijken ook uit naar uitstapjes (67%) en vakanties en reizen (66%). Toch denkt 54% dat we niet terug zullen gaan naar het normale.

Vaccineren

Van de ondervraagden zegt dat 81% zich zal laten vaccineren tegen COVID-19. 44% zou graag zien dat vaccinatie verplicht wordt.

Daten

Van de respondenten zegt 81% minder dates te hebben gehad dan het jaar ervoor. De grootste groep (57%) zegt geen fysieke date gehad te hebben sinds de start van de coronamaatregelen. Bij een fysieke date hield twee derde wel de anderhalve meter afstand aan.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.
online shoppen singles day
By Linda ·
25 december 2021

Online daten met behulp van VPN

vrouwen seks met elkaar
By Francien ·
22 december 2021

Mannenhart op hol door stem van vruchtbare vrouw

Vruchtbare periode bij een vrouw doet haar stem veranderen in een aantrekkelijker stemgeluid. Handig om je date in deze periode te plannen.
onder de kerstboom
By Francien ·
8 december 2021

Grootste reden om te daten in december

In december alleen zijn dat wil niemand, zo lijkt. Ben je nog niet bekomen van je liefdesverdriet, ga dan toch gewoon daten. Meer breken dan je reeds gebroken hart kan niet.