wintersport voor singles

Hier kan je het voordeligst op wintersportvakantie

Veel Nederlanders trekken deze winter naar de bergen om te genieten van een wintersportvakantie. Maar waar geniet je nou het meest voor het minste geld van de sneeuw?

Goedkoop op wintersport

Het mag niet verbazen dat de goedkoopste wintersportgebieden in Oost-Europa liggen. Op kop staat Zakopane in Polen. Daar kan je al voor een kleine 15 euro een dagpas kopen. Kinderen genieten van een nog voordeliger tarief. Zij betalen ongeveer 3 euro minder. Ruhpolding in Duitsland en Pustevny in Tsjechië sluiten de top drie van goedkoopste sneeuwparadijzen af. Het andere uiterste vind je dan weer in St. Moritz, Zwitserland. Daar betaal je 68 euro voor een dagpas, ofwel 4,5 keer zoveel als in Polen.

Wanneer betaalbaar skiën

Volgens een onderzoek van zoekmachine HomeToGo zijn er grote schommelingen in de prijzen van beschikbare accommodaties tijdens het skiseizoen. Tijdens oud en nieuw, maar ook tijdens de voorjaarsvakantie, stijgen de prijzen sterk. De beste periode om te gaan skiën is dan ook in het begin van december, en in januari en maart.

Met singles op de ski’s? Kijk voor de lekkerste wintersportvakanties even hier!

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker
By danny@db-online-marketing.nl ·
25 oktober 2022

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker?

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!