singles kerst feestdagen

Hier beleven singles een geweldig leuke kerst!

HO HO HO waar gaat de single naar toe met de kerst? Niks eenzame feestdagen! Hier ontmoet je juist ongedwongen leuke nieuwe mensen en vier je samen feestelijke, gezellige en warme kerstdagen. Dit zijn de allerleukste kerst-uitjes en kerstreizen zodat je dit jaar écht kunt uitkijken naar de feestdagen! 

5 x super gezellige kerst met singles

Wil jij dit jaar ook een paar leuke maar vooral hele gezellige kerstdagen beleven? Groot gelijk heb je! Met deze tips ga jij ook een top kerst tegemoet want onderstaande organisaties weten er keer op keer een succes van te maken!

1 Wintersport Kerst met 100 hoger opgeleide singles. 23-30 dec. Kaprun, Oostenrijk. Drie groepen: 25-39 jr, 35-49 jr. en 40-55 jr.

2 Kerstshow cabaret!  Ze zijn weer terug in Bellevue: Stanley en de Menzo’s. Bereid je voor op voor een kerstshow zonder weerga.

3 Kerstdate! Wil je nét voor de feestdagen nog een kansje wagen in de liefde? Bezorg jezelf een fantastische avond en ga speeddaten!

4 Lekker weekendje Antwerpen! Geen zin in dat hele kerst circus dit jaar? Doe jezelf een plezier en boek dit zalige stedentripje!

5 Ook wanneer je in het noorden van het land woont kan je op 22 december 2016 maar liefst 20 leuke nieuwe singles ontmoeten!

Lekker weg met nieuwe mensen

Op de singles agenda tref je nog veel meer leuke uitjes en kerstreizen aan. Ook in onze gidsen vind je talloze mogelijkheden om uit te gaan, dansen, borrelen, feesten, daten en al reizend nieuwe mensen te leren kennen. Maak er werk van en geniet!

Hogere Kerstsferen

single met de kerst

Er is heel wat afgeschreven over singles & kerst. Daarom de best gelezen tips en artikelen even bij elkaar.

1) Vier je deze kerst voor het eerst als alleenstaande ouder? Dat is even wennen geblazen. Hoe jij en de kinderen deze kerstdagen goed doorkomen, dat lees je hier. 

2) Alleen met de kerst; maak het niet groter dan het is. Ja, ja horen we je denken, dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Toegegeven; het kan een behoorlijke uitdaging voor je zijn, maar zeker niet onmogelijk. Kijk maar. 

3) Zie jij ook zo op tegen de gevreesde kerstborrel van kantoor? Of ben je niet ‘bang’ voor het gedrag van je collega’s maar meer voor dat van jezelf? Tips!

4) Met spoed op zoek naar een partner voor de kerstdagen? Wat je op de valreep zo allemaal kunt doen om Mr. Of Mrs. Right tegen het vege lijf te lopen, dat kom je hier aan de weet!

5) Met kerst denken we aan lange tafels en gezellige grote families. Toch…. is dit niet voor iedereen weggelegd. Met amper familie, of juist heel veel spanningen loopt zo’n kerstdiner uit op een drama. Misschien toch maar alleen eten deze kerst?

6) Heb je de kerstdagen al vol gepland maar zie je nog wel een beetje op tegen Oud & Nieuw vieren? Gelukkig hebben wij nog een paar survival tips voor

Alles over singles met de feestdagen

Meer grappige, handige en leuke artikelen over singles met de feestdagen? Die vind je met de tag ‘feestdagen’! 

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.