succesvol daten

Het wiel van Relatietalenten, een nieuw ontwikkelde persoonlijkheidstest

“Het Wiel van relatietalenten”  is de naam van het nieuw opgezette, opzienbarende persoonlijkheidsonderzoek van Mens & Relatie. Het zoomt in op acht factoren die uiteindelijk de succesvolle basis zullen vormen voor het vinden en herkennen van een partner, het ontmoeten en maken van verbindingen en het  opbouwen en verdiepen van een duurzame liefdesrelatie.

Relatiepsycholoog

De test is ontwikkeld door Drs. Liselotte Visser, relatiepsycholoog met ruim een kwart eeuw ervaring als relatietherapeut, gz-psycholoog, echtscheidingsmediator, coach en docent. De werkwijze van Liselotte is uniek te noemen aangezien ze juist op zoek gaat naar hiaten en niet enkel en alleen  focust op de positieve kenmerken van uw persoonlijkheid. De oplossing voor uw toekomstig geluk zit immers in het verrijken van uw eventuele leemtes en minder in het polijsten van uw bevestigende eigenschappen.

Mens & Relatie

Mens & Relatie is gespecialiseerd in persoonlijke relatiebemiddeling. Het ultieme doel is om voor u een geschikte partner te vinden die ook veel waarde hecht aan een duurzame relatie. Om dit succesvol te kunnen doen, zal er van iedere kandidaat  eerst een krachtig en betrouwbaar profiel moeten worden geschetst. Vanzelfsprekend alleen dán kan uw persoonlijke consulent van Mens & Relatie voor u op zoek gaan naar een partner die volledig is afgestemd op uw wensen en situatie.

Uniek Concept

Mens & Relatie gaat echter als enige Nederlandse relatiebemiddelingsbureau een aantal stappen verder en heeft nu een uniek concept ontwikkeld dat nog dieper ingaat op de persoonlijkheid, gericht op de sterke maar vooral de minder sterke kanten van de kandidaat. Mens & Relatie neemt deze extra stappen weloverwogen na gedegen wetenschappelijk onderzoek. Ook de client zo een aantal stappen dichter bij duurzaam relatiegeluk komt!

Belemmeringen

Mens & Relatie focust in dit uitgebreide persoonlijkheidsonderzoek niet alleen op uw sterke en aantrekkelijke kanten maar juist op factoren die het relatiegeluk zouden kunnen belemmeren. Een unieke benadering van relatiebemiddeling voor duurzame relaties waarbij de acht factoren gezamenlijk of juist individueel kunnen worden aangesproken en effectief zullen worden voorzien van advies en concrete tips.

Relatiefactoren

“Het Wiel van Relatietalenten” zorgt ervoor dat u duidelijkheid krijgt in uw aandachtspunten voor succes. Het wiel moet uiteindelijk weer zonder obstakels vooruit kunnen en bij voorkeur met een steeds hogere snelheid. Soepel en met veel vertrouwen op weg naar een mooie en liefdevolle toekomst. Maar eerst  krijgt u antwoord op de vraag wat u in het verleden heeft belemmerd om de juiste partner te vinden of te behouden.

Tachtig vragen

In tachtig vragen, verspreid over acht relatiefactoren, krijgt u hier een professioneel, discreet en betrouwbaar antwoord op.

Deze acht bouwstenen zijn:

• Sociale betrokkenheid
• Communicatievaardigheden
• Liefhebben
• Inlevingsvermogen
• Motivatie
• Zelfreflectie
• Levensvreugde
• Uitstraling

Winst

Verder is het voor de vele kandidaten van Mens & Relatie een geruststellende gedachte dat de persoonlijkheidstest  “Het Wiel van Relatietalenten” losstaat van een definitieve inschrijving bij Mens & Relatie. De cliënt kunt zich dus enkel en alleen beperken tot het maken van de test en winst halen uit de persoonlijke maatwerkadviezen van onze relatiepsycholoog.

Bron: Relatietalent

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.