masturbatie tips vrouwen

Het vrouwelijk orgasme!

Op  30 september 2019 is de campagne 100% orgasme garantie van start gegaan. Dit is een initiatief van Willie.nl en Womanizer. Heleen van Royen heeft op deze speciale campagne lancering een speech gegeven naar alle vrouwen. Heleen van Royen heeft het seksdagboek geschreven, hierin beschrijft ze een jaar lang haar seksleven. Heleen is dan ook zeker niet bang te benoemen dat de Womanizer haar seksleven helemaal heeft veranderd, en natuurlijk op een positieve manier.

Iedere vrouw heeft recht op een orgasme, dat is waar Willie.nl helemaal voor staat. Daarom komt Willie.nl, samen met Womanizer, tijdelijk met de Orgasme garantie. De orgasme garantie wordt gegeven bij aankoop van de Womanizer Premium. Een seksspeeltje waarvan Willie zeker weet dat je er een orgasme mee zult bereiken. Mocht dit niet het geval zijn, kun je de Womanizer terug sturen en krijg je je geld terug.

Actie

Met deze actie willen Willie.nl en Womanizer aandacht vragen aan het vrouwelijk orgasme. Een orgasme bij vrouwen is namelijk helaas niet van zelfsprekend. Er is helaas zelfs een grote groep vrouwen dat nog nooit een orgasme heeft gehad. Daarom is er ook een informatieve pagina ontwikkeld over het vrouwelijk orgasme, hier worden veel onderwerpen besproken die vragen kunnen oproepen rondom het vrouwelijk orgasme. Mocht je nog specifieke vragen hebben rondom dit onderwerp, of wil je advies over welk seksspeeltje het best bij je past? Je kunt altijd contact opnemen met de klantenservice van Willie.nl

Een orgasme is mega goed voor je gezondheid!

Ook al ben je vrijgezel en heb je niet altijd iemand waar je seks mee kunt hebben, een orgasme is heel gezond. Er zijn veel verschillende manieren om tot een orgasme te komen, ook het seksleven met jezelf kun je spannend houden. Het is namelijk zo dat er tijdens het orgasme allerlei stoffen in het lichaam vrijkomen. De stof oestrogeen voedt bijvoorbeeld de huid en je haar en endorfine en oxytocine maken een vrouw gelukkiger. Omdat je tijdens na een orgasme volledig ontspant gaat bovendien je bloeddruk omlaag. En last but nog least, tijdens het orgasme train je ook nog eens je spieren. De belangrijkste hierbij is de bekkenbodemspier die ervoor zorgt dat de vagina strakker wordt en het orgasme intenser. Op meerdere manieren is een orgasme dus goed voor je gezondheid. Een extra reden dus om extra veel orgasmes te beleven.

Tip voor alle vrouwen; experimenteren, experimenteren en nog meer experimenten.

Het geluk van alle vrouwen is dat ze geen orgasme nodig hebben om zich voort te planten, maar dat betekend niet dat een orgasme wel gewoon ontzettend fijn is.  Met alle inspiratie van een website als Shespot, of nadat je een pornavideo hebt gezien, kun je het in de praktijk brengen. Met de nieuwe kennis kun je jouw lichaam (verder) ontdekken. In eerste instantie kan je dit met je vingers doen. Je vingers hoeven hierbij natuurlijk niet alleen je vagina te stimuleren. Ontdek ook de rest van je lichaam; zijn er bepaalde erogene zones waar je opgewonden van raakt? Vind je het lekker als je tepels gestimuleerd worden? Hoe ervaar je het orgasme met een sextoy? Door jezelf te ontdekken en te ontwikkelen kom je er na verloop van tijd achter, wat je precies moet doen om tot het perfecte orgasme te komen.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!