Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
masturbatie tips vrouwen
17 oktober 2019

Het vrouwelijk orgasme!

Op  30 september 2019 is de campagne 100% orgasme garantie van start gegaan. Dit is een initiatief van Willie.nl en Womanizer. Heleen van Royen heeft op deze speciale campagne lancering een speech gegeven naar alle vrouwen. Heleen van Royen heeft het seksdagboek geschreven, hierin beschrijft ze een jaar lang haar seksleven. Heleen is dan ook zeker niet bang te benoemen dat de Womanizer haar seksleven helemaal heeft veranderd, en natuurlijk op een positieve manier.

Iedere vrouw heeft recht op een orgasme, dat is waar Willie.nl helemaal voor staat. Daarom komt Willie.nl, samen met Womanizer, tijdelijk met de Orgasme garantie. De orgasme garantie wordt gegeven bij aankoop van de Womanizer Premium. Een seksspeeltje waarvan Willie zeker weet dat je er een orgasme mee zult bereiken. Mocht dit niet het geval zijn, kun je de Womanizer terug sturen en krijg je je geld terug.

Actie

Met deze actie willen Willie.nl en Womanizer aandacht vragen aan het vrouwelijk orgasme. Een orgasme bij vrouwen is namelijk helaas niet van zelfsprekend. Er is helaas zelfs een grote groep vrouwen dat nog nooit een orgasme heeft gehad. Daarom is er ook een informatieve pagina ontwikkeld over het vrouwelijk orgasme, hier worden veel onderwerpen besproken die vragen kunnen oproepen rondom het vrouwelijk orgasme. Mocht je nog specifieke vragen hebben rondom dit onderwerp, of wil je advies over welk seksspeeltje het best bij je past? Je kunt altijd contact opnemen met de klantenservice van Willie.nl

Een orgasme is mega goed voor je gezondheid!

Ook al ben je vrijgezel en heb je niet altijd iemand waar je seks mee kunt hebben, een orgasme is heel gezond. Er zijn veel verschillende manieren om tot een orgasme te komen, ook het seksleven met jezelf kun je spannend houden. Het is namelijk zo dat er tijdens het orgasme allerlei stoffen in het lichaam vrijkomen. De stof oestrogeen voedt bijvoorbeeld de huid en je haar en endorfine en oxytocine maken een vrouw gelukkiger. Omdat je tijdens na een orgasme volledig ontspant gaat bovendien je bloeddruk omlaag. En last but nog least, tijdens het orgasme train je ook nog eens je spieren. De belangrijkste hierbij is de bekkenbodemspier die ervoor zorgt dat de vagina strakker wordt en het orgasme intenser. Op meerdere manieren is een orgasme dus goed voor je gezondheid. Een extra reden dus om extra veel orgasmes te beleven.

Tip voor alle vrouwen; experimenteren, experimenteren en nog meer experimenten.

Het geluk van alle vrouwen is dat ze geen orgasme nodig hebben om zich voort te planten, maar dat betekend niet dat een orgasme wel gewoon ontzettend fijn is.  Met alle inspiratie van een website als Shespot, of nadat je een pornavideo hebt gezien, kun je het in de praktijk brengen. Met de nieuwe kennis kun je jouw lichaam (verder) ontdekken. In eerste instantie kan je dit met je vingers doen. Je vingers hoeven hierbij natuurlijk niet alleen je vagina te stimuleren. Ontdek ook de rest van je lichaam; zijn er bepaalde erogene zones waar je opgewonden van raakt? Vind je het lekker als je tepels gestimuleerd worden? Hoe ervaar je het orgasme met een sextoy? Door jezelf te ontdekken en te ontwikkelen kom je er na verloop van tijd achter, wat je precies moet doen om tot het perfecte orgasme te komen.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Date-en seksgedrag veranderd door corona

Volgens een groot onderzoek van kenniscentrum Rutgers en Soa Aids Nederland...

Seks ten tijde van corona: meer zin en behoefte aan variatie

De verplichte thuisquarantaine heeft een duidelijke invloed op ons seksleven. Nederlanders...

Goed nieuws voor singles: één ‘seksbuddy’ hebben mag

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) heeft de richtlijnen vanwege...

Een op zes Nederlanders heeft vaker seks door corona

Maar liefst zeventien procent van de Nederlanders heeft vergeleken bij de...

Intimiteit en seks in corona-tijd : wees bewust van het risico

Omdat intimiteit en seks ook een levensbehoefte is voor iedereen die...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...

advertentie