seks hebben
1 July 2018

Het sexdagboek van Heleen van Royen

Heb jij al gehoord over het nieuwste sexdagboek van schrijfster Heleen van Royen? In dit kakelverse boek geeft ze lezers een kijkje in haar seksleven met vriend Bart. Doel? Laten zien hoe seks er in haar relatie aan toegaat en ook om wat intieme onderwerpen makkelijker bespreekbaar te maken. Weg met het taboe! Alsdus Heleen.

Over het Sexdagboek

Dit is een boek over 365 dagen seks. Opwindende, harde, tedere, experimentele, luie, energieke, lustvolle, jubelende, routineuze, wonderlijke seks. Dit is ook een boek over vrouw-zijn, ouder worden, lichamelijkheid, schaamte en schaamteloosheid, overgave, en natuurlijk: een innige liefde. Dit boek is een daad. Waarom het er nu pas is? HvR: ‘Het bespreken van je seksleven is een taboe. Daar heb je het niet over. En daarom moet dit boek worden geschreven. Iemand moet het doen. Laat mij dat dan maar zijn.’

Aanrader?

De meningen over het boek lopen nogal uiteen. Sommigen vinden het -naarmate het boek vordert- een herhaling van zetten en voorspelbaar worden. Heel gek is dat niet als je een jaar lang heel open en eerlijk deelt wat je op het gebied van seks hebt ondernomen. Een staande ovatie aan ieder die elke seksbeurt een jaar lang super uniek en spicy kan maken. Daarentegen vinden ook veel mensen het verrassend en prettig om te lezen. Het is natuurlijk de manier om jezelf te spiegelen aan een echte relatie in plaats van alle scenes die je ziet in films en series. En je kunt er wellicht nog wat ideeën en inspiratie uithalen.

Of het iets voor je is moet je zelf beslissen. Op de site van Bol.com kun je alvast de eerste delen lezen via het inkijkexemplaar, dat geeft je een goed beeld van de rest van het boek.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

6 manieren om je seksleven te stimuleren

Jouw seksleven een boost geven? Zo doe je dat Wil je...

De meest gemaakte fouten tussen de lakens

We merken dat wij vrouwen eerder geneigd zijn de bedprestaties van...

Temple of Love, het eerste virtuele pleasure festival van Nederland

Op zaterdagavond 1 mei wordt het eerste virtuele pleasure festival van...

Kwart van de vrouwen geniet zelden van seks

Bijna een kwart (23%) van de vrouwen geniet zelden van seks...

Is het lust of toch liefde?

Je hebt jezelf vast ook wel eens afgevraagd, wat voel ik...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...

advertentie