gras groener

Het nieuwe sexy: liefde voor het milieu

Op zoek naar een nieuw liefje in je leven? Laat dan tijdens je volgende date eens vallen dat je het milieu een heel warm hart toedraagt. Uit een onderzoek van datingsite Zoosk blijkt namelijk dat dit je aantrekkingskracht een boost geeft.

Aantrekkelijke kwaliteiten

Iemand die milieubewust is en om de Aarde geeft, scoort bij 78% van de 123.257 vrijgezellen die actief zijn op de datingsite. Het is bovendien voor 58% van alle bevraagden een aantrekkelijke kwaliteit.

Enkel milieuminnaars

Bij vrouwen is het milieucriterium net iets belangrijker dan bij mannen: 85% wil niet op date gaan met een potentiële partner die een grote ecologische voetafdruk heeft. Dus mannen, laat je van je groenste kant zien!

Recycle!

Tot slot nog dit: de woorden ‘hergebruik’ en ‘recycleren’ in je biografie gebruiken kan je tot 82% meer berichtjes opleveren. Naar het type mensen dat die berichtjes stuurt, is helaas geen onderzoek gebeurd.

Ecologische reizen

Duurzaam, groen, en eco zijn toverwoorden vandaag de dag. Ook in de reisbranche zijn duurzame vakanties erg gewild. Maar hoe weet je nu of het daadwerkelijk ‘eco’ proof is of slechts een handige manier van promoten?

Bron: Metro

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.