penisbreuk seksstandjes

Het meest gevaarlijke seksstandje ter wereld

Wie vandaag nog wilde plannen koestert tussen de lakens kan maar beter eerst even dit berichtje lezen. Uit een Braziliaans onderzoek blijkt namelijk dat bijna de helft van de penisbreuken veroorzaakt wordt als de vrouw bovenop zit tijdens de seks.

Penisbreuk

Dertien jaar lang werden mannen met een penisbreuk onderzocht en bestudeerd door drie Braziliaanse ziekenhuizen in de stad Campinas. Daaruit trokken de onderzoekers de conclusie dat het zogenaamde cowgirl-standje in net iets minder dan de helft van de breuken de oorzaak is.

Succesnummertje

Ook een ander succesnummertje, ‘doggy style’ blijkt niet zonder gevaar met 29 procent van alle gemelde penisbreuken. De klassieker, de missionarispositie is dan weer verantwoordelijk voor 21 procent van de penisbreuken. Opletten geblazen dus!

Meer over seksstandjes lees je hier. 

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.