fabels feiten wijn

Het leven kan zo heerlijk simpel zijn

Het leven kan soms heerlijk simpel zijn. Waarom dan vaak zo moeilijk doen? Een selectie herkenbare voorvallen waarbij mensen het zich veel moeilijker maken dan nodig. Pak op je leven, maak er simpelweg iets heerlijks van.

1. Het dak eraf

Je bent in het weekend zo uit je dak gegaan, dat je de helft van de week nodig hebt om bij te komen. Tegenwoordig hebben we het weekend niet meer om bij te komen, want daar hebben we de rest van de week de tijd voor. Een beetje matiger feesten, wil niet zeggen dat je daardoor minder maten overhoudt.

2. Morgen weer een dag

Het uitstellen van het noodzakelijke, omdat je er geen zin in hebt Onbelangrijke zaken doen om het belangrijke nog even uit te stellen. Klinkt bekend waarschijnlijk. Weg met dat uitstelgedrag, doe het meteen en je zult trots zijn op jezelf.

3. Je eet te ongezond en bent futloos

Ongezond eten, kost je lichaam meer energie. Daardoor houd je minder over voor andere dingen. Er is zoveel lekker en gezond eten te verkrijgen. Met zelfde gemak sla je dat in en bereid je voor jezelf heerlijk maaltjes, restaurant waardig.

4. Even lekker luieren

Je beweegt niet, waardoor het alleen maar moeilijker wordt om van de bank af te komen. Je hoeft natuurlijk geen topsporter te worden, maar 3x per week een half uur bewegen is een vereiste om je lichaam goed te laten functioneren. Vind een sport die bij jou past, dat houdt het langste stand. Net als met een relatie.

5. Je slaapt te lang uit in het weekend

Je slaapt zo lang uit in het weekend dat je de helft van de week bezig bent om je normale ritme terug te krijgen. Bedenk iets leuks voor in de ochtend, iets waar jij wel je bed voor uit wilt komen. Maak een afspraak voor in de ochtend, dan moet de dag wel beginnen. Even wennen, maar je zult blij worden van jezelf.

6. Ben niet te vaak onder invloed

Je slaapt te weinig of onder invloed van verdovende middelen. Langer uitslapen helpt hier niet bij. Wanneer je met verdovende middelen probeert te slapen, verstoor je je normale slaapritme. Hierdoor word je moe wakker en slaap je vaak minder dan nodig. Laat die laatste drankjes aan je voorbij gaan. Ga je richten op normale dag en nachtritme en pak die goede uren, daar heb je wat aan.

7. Ben niet meteen tevreden met de eerste wel met de beste baan

Je hebt een baan die je niet zou moeten hebben, je wilt een veel betere en fijnere. Als je iets doet waar je niet gelukkig van wordt, dan schiet je er ook niks mee op. Als je je concentreert op wat je echt wilt en daar achteraan gaat, dan zul je sneller slagen. Blijf altijd om je heen kijken, ook al heb je werk.

Bron: Zita

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!