Het Iers voert lijst van meest sexy accent ter wereld aan

‘Te Amo’, ‘je t’aime’ en ‘te quiero’ hebben afgedaan. Niets zo sexy als een Ierse ‘I love you’, zo blijkt uit een peiling bij 5.000 vrouwen van OnePoll.com waarin het Ierse accent werd bekroond tot ‘het meest sexy accent ter wereld’.

Over de hele wereld werden meer dan 5.000 vrouwen ondervraagd. Zij waren het zo goed als allemaal met elkaar eens: geen accent dat hen zo hard kan opwinden als het Ierse. Het Italiaans en het Schots maakten de top drie vol. Jammer voor de zuiderburen was het Vlaams verrassend nergens te bespeuren.

“Het is goed nieuws dat de Ieren eindelijk op de eerste plaats zijn beland. Ze schommelen al jaren in de top vijf”, aldus een woordvoerder van OnePoll. Waar komt die hoge populariteit van hun taal nu vandaan? Die hebben ze te danken aan de sterren. “Celebrities als Colin Farrel hebben zeker geholpen om het accent in de kijker te brengen.”

De top 10 van meest sexy accenten:

1. Iers
2. Italiaans
3. Schots
4. Frans
5. Australisch
6. Brits Engels
7. Zweeds
8. Spaans
9. Welsh
10. Amerikaans

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Beste dildo met zuignap
By Redactie ·
12 december 2022

Voor jou getest: de beste dildo’s met zuignap

Beste vibrerende slipjes
By Redactie ·
5 december 2022

Voor jou getest: de beste vibrerende slipjes

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje