gebroken hart

Het grote pluspunt van een gebroken hart

Niemand zit te wachten op een gebroken hart. Liefdesverdriet heeft heel wat gevolgen, maar dat het je hart écht kan beïnvloeden, dat is wel een opmerkelijk nieuwtje. Toch is het zo als we de activity tracker van deze jongeman moeten geloven.

Diep in de put

Toen Koby Soto’s vriend het na een maand met hem uitmaakte, zat hij uiteraard diep in de put. Maar toen de 18-jarige jongeman later op de dag zijn Fitbit-data nakeek, kon hij zijn ogen niet geloven. Zijn emotionele reactie was namelijk ook af te lezen op de gezondheidsmeter. Zo ging zijn hartslag van een normale 58-70 slagen per minuut naar 65-116 slagen per minuut.

Calorieën verbranden

“Toen ik het eerst opmerkte, was ik verrast. Ik had niet verwacht dat de tracker mijn hartslag zou vastleggen,” vertelt Koby. En toch, volgens zijn Fitbit hielp de break-up hem om wat meer calorieën te verbranden. “Mijn tracker dacht dat ik aan het sporten was, terwijl ik helemaal niets uitvoerde.” Dan toch één voordeel aan een gebroken hart.

effecten gebroken hart

Over je gebroken hart heen komen? Lees deze 9 tips! 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.