uitgaan zonder kater

Het begint met een flirt

Iedere relatie begint met een ontmoeting en een flirt! Daarom organiseert datingsite Lexa.nl in de week voor Valentijnsdag de eerste Editie van Flirtweek.

Uit onderzoek blijkt dat 82,4% van de singles denkt dat meedoen aan sociale activiteiten helpt om potentiële dates te ontmoeten. Het uitgangspunt van Flirtweek is dan ook het samenbrengen van singles door middel van borrels en activiteiten.

Sociale activiteiten

Het jaarlijkse LoveGeist onderzoek dat TNS heeft uitgevoerd in opdracht van Lexa.nl wijst uit dat het overgrote deel van de singles sociale activiteiten als een goede manier ziet om anderen te ontmoeten. De singles tot 35 jaar geven aan dat sociale activiteiten zorgen dat je betekenisvollere ontmoetingen hebt met mensen die meer op jou lijken, beter kan ontdekken hoe de ander is en dat je tijdens sociale activiteiten meerdere kanten van je persoonlijkheid kan laten zien. Lexa.nl speelt hierop in en biedt singles genoeg mogelijkheden voor een onschuldige flirt door evenementen in heel Nederland te organiseren tijdens Flirtweek.

Flirtweek Valentijnsdag

Het doel van Flirtweek is om singles in de week voor Valentijnsdag mogelijkheden te bieden om op een ontspannen en leuke manier nieuwe mensen te leren kennen. “Valentijnsdag kan voor sommigen het alleen zijn benadrukken. Door de mediahype rondom Valentijnsdag voelt het soms meer een verplichting dan een romantische dag voor een onschuldige flirt. Met het organiseren van een week vol activiteiten om nieuwe mensen te ontmoeten, willen we de singles graag een alternatief bieden. Met Lexa.nl is 14 februari niet meer alleen een dag voor stelletjes; singles kunnen nu  Flirtweek gaan vieren,” aldus Stefan van den Berg, directeur van Lexa.nl.

Actieve date

Een gewone date is maar gewoon. Lexa.nl trekt alles uit de kast om haar leden een vernieuwende date te bieden. Zo kunnen singles elkaar leren kennen tijdens een cocktail- of graffitiworkshop. Ook staan evenementen, zoals tube-gliden en Après-skiën in Snowworld Zoetermeer en rollerskaten in een rollerskate discotheek op de sociale agenda. Ter afsluiting van Flirtweek wordt zaterdag een Valentijnsloop georganiseerd in het Amsterdamse Vondelpark. Dit sportieve evenement zal aan het begin van de avond starten en eindigen met een afterparty met DJ’s. De activiteiten zullen door heel Nederland georganiseerd worden, dus er zijn voldoende mogelijkheden voor een ontspannen eerste contact. Het begint tenslotte met een flirt…

Volg Lexa.nl/flirtweek voor de laatste updates over Flirtweek.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.