Het Amsterdamse Bostheater brengt gloednieuw zomerprogramma

Het Amsterdamse Bostheater is vanaf 1 juli t/m 6 september open voor publiek. Het openluchttheater in het Amsterdamse Bos komt dit seizoen met een nieuwe programmering in samenwerking met o.a. Orkater, Conny Janssen Danst en Jakop Ahlbom Company. Naast diverse theatervoorstellingen, staan er ook intieme concerten, filmavonden en jeugdtheater op het programma voor deze bijzondere zomer.

Amsterdamse Bos

Het Bostheater beschikt over veel ruimte in het Amsterdamse Bos en slaat de handen ineen met diverse theatergezelschappen en culturele organisaties om dit zomerseizoen een aangepaste culturele programmering aan te bieden. Midden in de natuur, op ongeveer 20 minuten fietsen van hartje Amsterdam.

Genieten van theater en muziek

Bezoekers kunnen vanaf 1 juli, op 1,5 meter afstand van elkaar, genieten van o.a. theater, muziek en filmavonden. Er wordt een ruim terras voor het publiek gebouwd op het grote podium. In het bos en langs de ‘rafelranden’ van het podium worden voorstellingen gespeeld en zijn er diverse optredens. Eind juli presenteert het Bostheater ook een nieuwe editie van het jonge-makers-festival Boslab Theaterfestival, dat eveneens plaatsvindt op diverse plekken in het bos, langs de bospaden en zelfs op de grote vijver.

Corona-proof

Het Bostheater vierde in 2019 zijn 35 jaar bestaan met een recordaantal bezoekers. De bosrijke omgeving, ruimte en buitenlucht dragen elk jaar bij aan de beleving in het Bostheater. Er wordt in deze tijd optimaal en dankbaar gebruikgemaakt van de mogelijkheden die de unieke locatie biedt.

Zomervoorstelling

Door de uitbraak van het coronavirus in Nederland kan de jaarlijkse grote zomervoorstelling in het Bostheater niet doorgaan en zijn de grote muziekconcerten verschoven naar 2021. Er zijn aanpassingen gemaakt zodat het openluchttheater wel open kan gaan. Tegelijkertijd is er afgelopen weken hard gewerkt aan de ontwikkeling van een geheel nieuwe zomerprogrammering.

Picknickmanden

Bezoekers kunnen dit seizoen picknickmanden bestellen en de organisatie heeft een bar opgezet op het podium, maar het meebrengen van eigen consumpties is helaas niet toegestaan vanwege de uitbraak van het coronavirus. Het Bostheater voldoet aan het protocol voor (openlucht)theaters en zorgt ervoor dat bezoekers deze zomer op een ontspannen wijze een fijne avond in het theater kunnen beleven.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.