Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
22 juni 2020

Het Amsterdamse Bostheater brengt gloednieuw zomerprogramma

Het Amsterdamse Bostheater is vanaf 1 juli t/m 6 september open voor publiek. Het openluchttheater in het Amsterdamse Bos komt dit seizoen met een nieuwe programmering in samenwerking met o.a. Orkater, Conny Janssen Danst en Jakop Ahlbom Company. Naast diverse theatervoorstellingen, staan er ook intieme concerten, filmavonden en jeugdtheater op het programma voor deze bijzondere zomer.

Amsterdamse Bos

Het Bostheater beschikt over veel ruimte in het Amsterdamse Bos en slaat de handen ineen met diverse theatergezelschappen en culturele organisaties om dit zomerseizoen een aangepaste culturele programmering aan te bieden. Midden in de natuur, op ongeveer 20 minuten fietsen van hartje Amsterdam.

Genieten van theater en muziek

Bezoekers kunnen vanaf 1 juli, op 1,5 meter afstand van elkaar, genieten van o.a. theater, muziek en filmavonden. Er wordt een ruim terras voor het publiek gebouwd op het grote podium. In het bos en langs de ‘rafelranden’ van het podium worden voorstellingen gespeeld en zijn er diverse optredens. Eind juli presenteert het Bostheater ook een nieuwe editie van het jonge-makers-festival Boslab Theaterfestival, dat eveneens plaatsvindt op diverse plekken in het bos, langs de bospaden en zelfs op de grote vijver.

Corona-proof

Het Bostheater vierde in 2019 zijn 35 jaar bestaan met een recordaantal bezoekers. De bosrijke omgeving, ruimte en buitenlucht dragen elk jaar bij aan de beleving in het Bostheater. Er wordt in deze tijd optimaal en dankbaar gebruikgemaakt van de mogelijkheden die de unieke locatie biedt.

Zomervoorstelling

Door de uitbraak van het coronavirus in Nederland kan de jaarlijkse grote zomervoorstelling in het Bostheater niet doorgaan en zijn de grote muziekconcerten verschoven naar 2021. Er zijn aanpassingen gemaakt zodat het openluchttheater wel open kan gaan. Tegelijkertijd is er afgelopen weken hard gewerkt aan de ontwikkeling van een geheel nieuwe zomerprogrammering.

Picknickmanden

Bezoekers kunnen dit seizoen picknickmanden bestellen en de organisatie heeft een bar opgezet op het podium, maar het meebrengen van eigen consumpties is helaas niet toegestaan vanwege de uitbraak van het coronavirus. Het Bostheater voldoet aan het protocol voor (openlucht)theaters en zorgt ervoor dat bezoekers deze zomer op een ontspannen wijze een fijne avond in het theater kunnen beleven.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

Bied gratis mee & WIN!

gerelateerde artikelen

Lexa trapt datingseizoen af met nieuwe campagne: de Lexa Summer Journey

Lexa luidt het datingseizoen in met de lancering van een nieuwe...

Zomerse couscoussalade voor singles

Op zoek naar meer variatie in je eenpersoonskeuken? Dan is dit...

Flirten op het terras

Yes we mogen weer naar het terras! Weliswaar op een gepaste...

Live Pubquiz met Leo Blokhuis in het Top 2000 Online Café

Thuisblijven, maar toch met je vrienden de kroeg in om te...

Einde relatie bezongen door Amy Winehouse

We hebben allemaal zo onze eigen manier om om te gaan...

singlessite gidsen

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Zonvakantie gids

Dol op de zon, vitamine D en op...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...

advertentie

Bied gratis mee & WIN!