Het Amsterdamse Bostheater brengt gloednieuw zomerprogramma

Het Amsterdamse Bostheater is vanaf 1 juli t/m 6 september open voor publiek. Het openluchttheater in het Amsterdamse Bos komt dit seizoen met een nieuwe programmering in samenwerking met o.a. Orkater, Conny Janssen Danst en Jakop Ahlbom Company. Naast diverse theatervoorstellingen, staan er ook intieme concerten, filmavonden en jeugdtheater op het programma voor deze bijzondere zomer.

Amsterdamse Bos

Het Bostheater beschikt over veel ruimte in het Amsterdamse Bos en slaat de handen ineen met diverse theatergezelschappen en culturele organisaties om dit zomerseizoen een aangepaste culturele programmering aan te bieden. Midden in de natuur, op ongeveer 20 minuten fietsen van hartje Amsterdam.

Genieten van theater en muziek

Bezoekers kunnen vanaf 1 juli, op 1,5 meter afstand van elkaar, genieten van o.a. theater, muziek en filmavonden. Er wordt een ruim terras voor het publiek gebouwd op het grote podium. In het bos en langs de ‘rafelranden’ van het podium worden voorstellingen gespeeld en zijn er diverse optredens. Eind juli presenteert het Bostheater ook een nieuwe editie van het jonge-makers-festival Boslab Theaterfestival, dat eveneens plaatsvindt op diverse plekken in het bos, langs de bospaden en zelfs op de grote vijver.

Corona-proof

Het Bostheater vierde in 2019 zijn 35 jaar bestaan met een recordaantal bezoekers. De bosrijke omgeving, ruimte en buitenlucht dragen elk jaar bij aan de beleving in het Bostheater. Er wordt in deze tijd optimaal en dankbaar gebruikgemaakt van de mogelijkheden die de unieke locatie biedt.

Zomervoorstelling

Door de uitbraak van het coronavirus in Nederland kan de jaarlijkse grote zomervoorstelling in het Bostheater niet doorgaan en zijn de grote muziekconcerten verschoven naar 2021. Er zijn aanpassingen gemaakt zodat het openluchttheater wel open kan gaan. Tegelijkertijd is er afgelopen weken hard gewerkt aan de ontwikkeling van een geheel nieuwe zomerprogrammering.

Picknickmanden

Bezoekers kunnen dit seizoen picknickmanden bestellen en de organisatie heeft een bar opgezet op het podium, maar het meebrengen van eigen consumpties is helaas niet toegestaan vanwege de uitbraak van het coronavirus. Het Bostheater voldoet aan het protocol voor (openlucht)theaters en zorgt ervoor dat bezoekers deze zomer op een ontspannen wijze een fijne avond in het theater kunnen beleven.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.
gratis activiteiten singles
By Moniek ·
11 oktober 2021

Gratis activiteiten voor singles in vijf stappen

Uitgaan is leuk. Andere singles ontmoeten ook. Maar vrijwel iedere activiteit, feest of ander event voor singles kost geld. Wat als je nou tijdelijk (of permanent) wat krap bij kas zit?
By Moniek ·
12 juni 2021

Wat je kunt doen als jouw date uiteindelijk toch heeft afgezegd

By Linda ·
3 juni 2021

Kom goed voor de dag op je eerste date na corona